Doğuma Hazırlık Gebelikte diş ağrısı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Erkaneliffff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
163
55
48
30
Mrb kızlar 30 haftalık hamileyim ve dislerim hangisi oldugu belli olmamakla beraber kulağıma ve boğazıma doğru gidiyo ağrısı doktor son 3 ay olduğu için birşey yapılamaz dedi serum taktirsam bir işe yarar mı ağırımı kesmesi için

Riske girme. Parol içebilirsin, hamilelikte zararı yoktur. Karanfil çiğneyebilirsin. Ama hemen seruma başvurma. Sağlıkla al kucağına minik prens(esi) :)

Bnm cok kotu dis agrilarim vardi bnde gebeyim. Karanfil cignedim agrinin uzerine. Entresn sekilde uyusturdu. Tabi agritekrrlyablr ozaman yine cignersin surekli yaninda bulunsun.

Maalesef dogumu beklemelisin aylarca cektim yapacak birsey yok

Ben ilk hamileligimde iki tane diş çektirdim... İlk 3aydan sonra bir zararı yok diye biliyorum..

Karanfili kaynatıp süzüp suyu ılık iken (soğuyunca fayda etmiyor) gargara yaparsanız baya rahatlatıyor

Serum dediginiz sey izotonik yani saf su vucudun hizlica su almasi ve rahatlamadi icin takiliyor sadece bi etkisi olmaz icine farkli bisey konulmadikca. Parolden baska bi cozum yok gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…