gebelikte diş muayenesi hakkında ?

lizzie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2007
544
1
96
Bursa
İyi akşamlar arkadaşlar.Benim bir ihtimal hamile olma olasılığım var.(2 gece önce ,ovülsayonumdan 1 gün sonra ilşkiye girdik)ve de bildiğiniz üzere sat tarihi baz alındıgından eger hamile olucaksam da 2 haftalık gebe oldugumu hesaplıyoruz.sormak istediğim şu,ilk haftalarda diş muayenesine gidenler oldu mu veya bu normal midir?sonuçta doktor dolgu felan yapıcaz demesinden korkuyoruz :( ne de olsa gebe olma ihtimalim olabilir ve çeşitli ilaçlara maruz kalmaktan korkuyorum bu dönemde.ne önerirsiniz, şimdiden teşekkürler...:79: :nazar:

Kan tahlili yaptırmadan dişle ilgili bi müdahelede bulunma kesin hamileliğin ortaya çıksın bence.

valla benimde griptenmi yoksa hamileliktenmi bilmıyorum ama sanki bütün dişlerim dökülecek gibi ağrıyo diş etlerim şişmiş ama gitmedimde doktora çünkü son ayım artık birde birşey olr diye sende hamılelığini kesinleştırmeden gitme bence canımm allahım korusun bişey olmasında

valla benimde griptenmi yoksa hamileliktenmi bilmıyorum ama sanki bütün dişlerim dökülecek gibi ağrıyo diş etlerim şişmiş ama gitmedimde doktora çünkü son ayım artık birde birşey olr diye sende hamılelığini kesinleştırmeden gitme bence canımm allahım korusun bişey olmasında
bugün doktora gittim o da kesinleşmeden önermedi,artık bekliyeceğiz bakalımm..:45: insan o kadar heyecan yapıyor ki...:52: ne zaman kesinleşir acaba ..bu arada senin de son ayınmış,iyi düşünmüşssün az kalmış zaten...hayırlısı olsun.:49::nazar:

kan tahlilinde aynı gün öğreniyrsun cnm ya. bnmde dişlerim ağrıyor müdahele yapılmıyor sadece ağrı kesici içebiliorsun.hamilelerde parol ve minoset sadece doğurunca ilk işim diş bakımı olck 2 hafta sona yani :)

kan tahlilinde aynı gün öğreniyrsun cnm ya. bnmde dişlerim ağrıyor müdahele yapılmıyor sadece ağrı kesici içebiliorsun.hamilelerde parol ve minoset sadece doğurunca ilk işim diş bakımı olck 2 hafta sona yani :)

geçmiş olsun tatlımm,napalım bebişlere değer ;)

aynen tatlım ya.. hele bide diş etlerin kızarıyor ağrı yapıyor ölüyorum acıdan.. diş ağrısı zor

ben de senin durumunda gittim geçen ay. doktorumdan izin almam gerektiğini söyledi.aksi takdirde müdahale edemem dedi.doktorumda bi dolu.randevu alana kadar dişim problem çıkarmasa diye dua ediyorum.eğer bebiş çıkarsa sen de sormayı unutma doktoruna.

arkadaslar hamileligin basinda degil ama 14.hafta ile 24.hafta arasi tum dis islemlerini yaptirabilirsiniz, olmaz diyen doktorunuzda bir gariplik var. curuk dis bebeginize cok buyuk sorunlar yaratir. benim iki dolgu bir de dis cekimi yapildi. hamileligin basinda dayanirim saniyorsunuz ama gebelik uzun bir surec ve onemli olan o sureci gecirmek degil saglikli gecirmektir. siz huzursuz oldugunuzda bebeginizde direk huzursuz oluyor. 14.haftaya kadar dayanin sonra hic cekinmeden tum dis islemlerinizi yaptirin.

İyi akşamlar arkadaşlar.Benim bir ihtimal hamile olma olasılığım var.(2 gece önce ,ovülsayonumdan 1 gün sonra ilşkiye girdik)ve de bildiğiniz üzere sat tarihi baz alındıgından eger hamile olucaksam da 2 haftalık gebe oldugumu hesaplıyoruz.sormak istediğim şu,ilk haftalarda diş muayenesine gidenler oldu mu veya bu normal midir?sonuçta doktor dolgu felan yapıcaz demesinden korkuyoruz :( ne de olsa gebe olma ihtimalim olabilir ve çeşitli ilaçlara maruz kalmaktan korkuyorum bu dönemde.ne önerirsiniz, şimdiden teşekkürler...:79: :nazar:

Allahın izniyle hiçbirşey olmaz bende hamileymişim hemde erken dogum riski vardı lekelenmeyı adet sanmıştım 2 dolgu yaptırdım morfın vurdular hatta antibiyotik içmiştim haberim yoktu sonrada öğrendim doktorum sorun olmayacagını söylemişti

Back
X