Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anestezi ignesi vuruldugu icin yapmamak daha iyi. Mecburi bir durumsa yapiliyor tabiki. Hatta emzirirken bile anesteziden sonra 12 saat kadar emzirmemek lazim.4 haftalık hamileyim diş tedavisi yapılır mı dolgu kanal tedavisi çekmek gibi lütfen beni bilgilendirirdiğin
Hmm peki bebeğe zararı var mı yapılsa dişim çürük çok ağıyor başka her denedim tuzlu gargara ağrı kesici alvers antibiyotik bile içtim faydası olmadı kustum hatta antibiyotikğiAnestezi ignesi vuruldugu icin yapmamak daha iyi. Mecburi bir durumsa yapiliyor tabiki. Hatta emzirirken bile anesteziden sonra 12 saat kadar emzirmemek lazim.
Discinizle gorusun hamile oldugunuzu soyleyin en zararsiz alternatifi uygulayacaktir.Hmm peki bebeğe zararı var mı yapılsa dişim çürük çok ağıyor başka her denedim tuzlu gargara ağrı kesici alvers antibiyotik bile içtim faydası olmadı kustum hatta antibiyotikği
Eğer bugünde geçmezse yarın gidip diyeceğim inşallahDiscinizle gorusun hamile oldugunuzu soyleyin en zararsiz alternatifi uygulayacaktir.
Kişiden kişiye değişir mi acabaMerhaba diş tedavisi ilk ve son 3 ay asla önerilmiyor ama 2. trimester döneminde doktorum yaptırabilirsin demişti bana.
Soyle sonucta apandistiniz de patlayabilir doktora yok 2 ay daha bekle oyle al diyecek halimiz yok mecburi bir durum. Disciniz sizi en iyi sekilde yonlendirecektir icinizi ferah tutun.Kişiden kişiye değişir mi acaba
İlk 3 ay bebeğin organları yeni oluştuğundan son 3 ayda da erken doğumu tetikleyebileceğinden sanırım önerilmiyor. Siz doktorunuza danışın en iyisi.Kişiden kişiye değişir mi acaba
Örnek olarak mı verdinizSoyle sonucta apandistiniz de patlayabilir doktora yok 2 ay daha bekle oyle al diyecek halimiz yok mecburi bir durum. Disciniz sizi en iyi sekilde yonlendirecektir icinizi ferah tutun.
Aynen öyleİlk 3 ay bebeğin organları yeni oluştuğundan son 3 ayda da erken doğumu tetikleyebileceğinden sanırım önerilmiyor. Siz doktorunuza danışın en iyisi.
Evet evet bu tip operasyonlar hep yapiliyor iciniz ferah olsun diye yazdim.Örnek olarak mı verdiniz
Yok dayanamağım için içtim neden bir sorun mu var daha içmem zaten çokta ağırmıyor sıcak yada soğuk içmedikçe ve dilimi değdirmedikçeArveles mi? Dr mu verdi bunu? parasetamol grubundan başka ağrı kesici içemezsin.antibiyotik felanda dr yazdığını umudediyiorum.