Gebelikte diş tedavisi yapılır mı

Esma2424

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2022
299
390
33
26
4 haftalık hamileyim diş tedavisi yapılır mı dolgu kanal tedavisi çekmek gibi lütfen beni bilgilendirirdiğin

4 haftalık hamileyim diş tedavisi yapılır mı dolgu kanal tedavisi çekmek gibi lütfen beni bilgilendirirdiğin
Anestezi ignesi vuruldugu icin yapmamak daha iyi. Mecburi bir durumsa yapiliyor tabiki. Hatta emzirirken bile anesteziden sonra 12 saat kadar emzirmemek lazim.

Anestezi ignesi vuruldugu icin yapmamak daha iyi. Mecburi bir durumsa yapiliyor tabiki. Hatta emzirirken bile anesteziden sonra 12 saat kadar emzirmemek lazim.
Hmm peki bebeğe zararı var mı yapılsa dişim çürük çok ağıyor başka her denedim tuzlu gargara ağrı kesici alvers antibiyotik bile içtim faydası olmadı kustum hatta antibiyotikği

Hmm peki bebeğe zararı var mı yapılsa dişim çürük çok ağıyor başka her denedim tuzlu gargara ağrı kesici alvers antibiyotik bile içtim faydası olmadı kustum hatta antibiyotikği
Discinizle gorusun hamile oldugunuzu soyleyin en zararsiz alternatifi uygulayacaktir.

Merhaba diş tedavisi ilk ve son 3 ay asla önerilmiyor ama 2. trimester döneminde doktorum yaptırabilirsin demişti bana.

Arveles mi? Dr mu verdi bunu? parasetamol grubundan başka ağrı kesici içemezsin.antibiyotik felanda dr yazdığını umudediyiorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…