Gebelikte Döküntülü Kaşıntı

Famina

"Evvel Refik , Bade'l Tarık"
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
809
1.096
33
Merhaba hanımlar doktorumu arayacağım ama bu konu hakkında tecrübesi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim 15 haftalık hamileyim iki gündür karın çevremde başlayan sinek ısırığı gibi kaşıntılı pembe döküntüler başgösterdi ben önce yediğim bir şey alerji yaptı sandım ama sonradan yayılmaya başladı daha önce başına gelen var mı acaba 🙄 şimdiden çok teşekkür ederim 💐

Merhaba hanımlar doktorumu arayacağım ama bu konu hakkında tecrübesi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim 15 haftalık hamileyim iki gündür karın çevremde başlayan sinek ısırığı gibi kaşıntılı pembe döküntüler başgösterdi ben önce yediğim bir şey alerji yaptı sandım ama sonradan yayılmaya başladı daha önce başına gelen var mı acaba 🙄 şimdiden çok teşekkür ederim 💐
Bendede olmustu sonra kendiliginden gecti doktora soramadim bile
Netten baktigimda normal diyordu

Bendede olmustu sonra kendiliginden gecti doktora soramadim bile
Netten baktigimda normal diyordu
Çok teşekkür ederim doktorum ilaçları bıraktırdı birkaç gün takip edeceğiz sizinki de vücudunuzun diğer taraflarına yayıldı mı acaba ve kaç günde geçti bilgi verirseniz sevinirim 🌹

Çok teşekkür ederim doktorum ilaçları bıraktırdı birkaç gün takip edeceğiz sizinki de vücudunuzun diğer taraflarına yayıldı mı acaba ve kaç günde geçti bilgi verirseniz sevinirim 🌹
Rica ederim benim sadece karnimdaydi
Arada gene kasiniyor ama kirmizi lekeler gitti baska yerime de hic olmadi

Çok teşekkür ederim meşgul ettim sizi inşallah bi daha yaşamazsınız iyi forumlar diliyorum💐
Rica ederim ne demek
Suan 23 haftaligim ama hala bir kasinti mevcut acikcasi kizariklik felan olmadikca umursamadim insallah sizinkide gecer

Back
X