dondurma en hafif tatlı dikkatli yenirse ben kışın yiyodum ne öksürük oldu nede başka bişey artı ne zararı var onu anlamadım aksine sütlü yapıldığı için çoğu tatlıdan daha az zararlı
Benim bulantım ve kusmalarım çok olduğu için doktor hiçbirşeyi sıcak yiyip içme ol bol dondurma ye demişti bana.Mide bulantısını bastırıyor ama şekere de dikkat etmek gerek.
bebek kilo alıyorsa yiyeyim ozaman bende zayıfım kocamda zayıf ama ben etli butlu bi bebiş istiyom( tatlı isteğimi kuru meyvelerle bastırıyordum en sağlıklı olanı bu.ama dondurmadendiğinde de aklım gidiyor( yerken vicdan azabı çeke çeke yiyordum iyi oldu bunu duyduğum:))
ben basindan beri hemen hemen hergun dondurma yiyiyorum.Hatta esim artik vakitli vakitsiz isterim diye cesit cesit dokdurma ile doldurdu dolabi.Seker sorunu olmadigi surece bir zarari olacagini sanmam.
wala kızlar bende hemen hergün yiyorum dondurmayı. zararı olduunu da sanmıorum hatta hafif olduğu için doktorlar da hamur işi tatlıkar yerine dondurmayı öneriolar. hem sütle yapıldığı için faydalı olduunu bile okumuştum...yerimseniben