Merhaba. Oncelikle ins saglikli bir sekilde kucaginiza alirsiniz bebisinizi. Ben ikiz gebeyim suan ve 23. haftamizi bitirmek uzereyiz. Ikili test cogul gebeliklerde yapilmadigi icin ben direk bahsi gecen fatal dna test yaptirdim cok sukur sonucu temiz geldi 11. haftadaydik. Doktor kontrollerimiz vs iyi cok sukur. Benim doktorum herseyi yolunda gördüğünü ama istersem Detayli ultrasona girebilecegimi soyledi. Cok kisiden duyuyorum yok kalbi sikintili yok bagirsagi bilmem ne deyip bir de olabilir de olmayabilir de deyip milleti korkutuyorlar. Zaten sonucunda bir rahatsizlik cikarsa ancak dogumdan sonra mudahale edilebiliyor. Sahsen hamileligimin son 3 ayini soyledikleri yalan yanlis bir seyi kurarak gecirmek istemedigime karar verip detayli ultrasona girmeme karari aldik esimle. Iciniz rahat edecekse dna testi yaptirin bosa beklemeyin zaten sonuc 2-3 haftada geliyor. Ama ne kadar cok gorus o kadar kafa karistiriyor insanda. Zaten bildigim kadariyla aldirma soz konusu degil bu haftalarda madem dusunmuyorsunuz da. Tevekkul edip dua edin. Eminim cok sagliklidir minnos. Ins hepimuz saglikla kucagimiza aliriz.