Teşekkür ederim canım ben hamileliğim boyunca hem iğne hem Protestan kullanmaya devam edicem inşallah senin geçmiştir sende dikkat et olabildiğince dinlen ben ilk hamileliğim deki gibi rahat olur sandım ama hepsi farklı oluyormuş onu öğrendimBenim Sadece Kahverengi Akintim Vardi ultrasonda kanama alani Gördü Doktor progestan yazdi sükür simdi gecti hala kullaniyorum 3 hafta sonraki kontrolde belli olucak birakip birakmiycagim.. Sizede Gecmis olsun insallah birsey olmaz,, doktor kontrolünde olmamiz iyi yatip dinlenin bol bol..
Teşekkür ederim canım evet gerçekten psikolojim alt üst oldu Dr da doğuma kadar sürebilir dedi bakalım inşallah anlatırım çok zor oluyor böyleHemsire tanidik vardi 9 ay boyunca kanama ile cocugu oldu..olabiliyormus yani...ins sizin gecer...psikoloji bozuluyor gercekten..bebeginiz iyi sukur...
"cennet annelerin ayaklarinin altindadir "ne guzel bir soz...anne olunca anlarsin dediler ya anladik gercekten...of bile demeye hakkimiz yok...ben oyle asi bir evlat degildim.simdi daha cok hak verdim anne babama...nasil gozunun icine baka baka buyutuyoruz.buyuyup yetiskin oldugu zaman bizi uzdugunde nasil kalbimiz kirilir di mi...duygusala bagladimTeşekkür ederim canım evet gerçekten psikolojim alt üst oldu Dr da doğuma kadar sürebilir dedi bakalım inşallah anlatırım çok zor oluyor böyle
Çok doğru canım daha görmeden henüz hareketlerini hissetmeden üstüne titriyorum ikinci gebeliğim birde 2 yaşında oğlum var oğluma tedaviyle hamile kalmıştım bu bebeğimde kendiliğinden oldu ben yine tedaviyle olur sanmıştım ama geldi meleğim inşallah hep beraber sağlıcakla alırız kucağımıza"cennet annelerin ayaklarinin altindadir "ne guzel bir soz...anne olunca anlarsin dediler ya anladik gercekten...of bile demeye hakkimiz yok...ben oyle asi bir evlat degildim.simdi daha cok hak verdim anne babama...nasil gozunun icine baka baka buyutuyoruz.buyuyup yetiskin oldugu zaman bizi uzdugunde nasil kalbimiz kirilir di mi...duygusala bagladim
..
Rabbim Yardimcin olsun Atlatirsin bu günleride Rabbim var Elini Karninin üzerine koy Hergün dua et ne biliyorsan Rabbim kabul eder... Insallah Rabbim Ya Şafi Adinin hürmetine sifa versin bebegine ,, Bu günlerde gecer iste bazi zorluklar oluyor Tabii demekki bu hamileligindede bunlari yasayacakmissin birsey olmaz Allah'in izniyle.Teşekkür ederim canım ben hamileliğim boyunca hem iğne hem Protestan kullanmaya devam edicem inşallah senin geçmiştir sende dikkat et olabildiğince dinlen ben ilk hamileliğim deki gibi rahat olur sandım ama hepsi farklı oluyormuş onu öğrendim
İnşallah sağsalim atlatırız bu günleri çok dua ediyorum önce bebeğime yanında benim gibi sıkıntılı gebelik geçiren tüm hamilelerde herşey insanlar için ama evlat işte çok korkuyorum ona bişey olucak diyeRabbim Yardimcin olsun Atlatirsin bu günleride Rabbim var Elini Karninin üzerine koy Hergün dua et ne biliyorsan Rabbim kabul eder... Insallah Rabbim Ya Şafi Adinin hürmetine sifa versin bebegine ,, Bu günlerde gecer iste bazi zorluklar oluyor Tabii demekki bu hamileligindede bunlari yasayacakmissin birsey olmaz Allah'in izniyle.
ben yaşıyorum canim 10 gundur baya baya kanamam var ultrasondada rahim icinde kanama gorunuyor ama doktor korkma bebek gayet saglikli senin rahimin kalp seklinde cocuk kalbin bir tarafina yerlesmis diger bos kalan taraf rahim duvari hamilelikten kalinlasmis ama kese baski yapmadığı icin dokulmeye baslamis bbebkle alakasi yok dedi ama kanama cok fazla kese tarafina yayilir da sikinti yaratir die yinede progestan kullaniyorum suan 8 haftaligim devam edebilir kirkma dedi benimle ayni durumda bir arkadasim var 8 haftalik kanamasi basladi 13. hafta kadar devam etmisSelam güzel anneler ve anne adayları benim 1 aydır geçmeyen kahverengi akıntı ve haftada 1 olan yoğun kanamalarım var bu arada 13+5 günlük hamileyim ilk kanamamda bebeğin eşi biraz ayrılmış dedi doktorum iğne serum ilaç ve hastanede yatışlar arka arkaya devam etti en son dün yoğun kanamayla hastaneye yattım rahimde kanama olduğu fakat bebeğin gayet iyi ve hareketli dedi Dr rahimdede açılma yok bu durumu yaşayan varmı aranızda şimdiden çok teşekkürler
Ah canım inşallah arkadaşının olduğu gibi bizimde geçer o kanamaları her gördüğümde yüreğim ağzımda hastaneye koşuyorum benim 9 haftalıkken başladı hala devam ediyor en son dün kanamamda oldu ama öyle böyle değil Allah tan rahimde açılma yok yoksa bebek tehlikede olurdu hoş şimdide tehlikeliymiş Dr mun dediğine göre ama şuan tek artım rahim açıklığı olmaması inşallah bebeklerimizi sağsalim kucağimiza alırızben yaşıyorum canim 10 gundur baya baya kanamam var ultrasondada rahim icinde kanama gorunuyor ama doktor korkma bebek gayet saglikli senin rahimin kalp seklinde cocuk kalbin bir tarafina yerlesmis diger bos kalan taraf rahim duvari hamilelikten kalinlasmis ama kese baski yapmadığı icin dokulmeye baslamis bbebkle alakasi yok dedi ama kanama cok fazla kese tarafina yayilir da sikinti yaratir die yinede progestan kullaniyorum suan 8 haftaligim devam edebilir kirkma dedi benimle ayni durumda bir arkadasim var 8 haftalik kanamasi basladi 13. hafta kadar devam etmis
insallah canim benim dua et bol bol bende eediyorumAh canım inşallah arkadaşının olduğu gibi bizimde geçer o kanamaları her gördüğümde yüreğim ağzımda hastaneye koşuyorum benim 9 haftalıkken başladı hala devam ediyor en son dün kanamamda oldu ama öyle böyle değil Allah tan rahimde açılma yok yoksa bebek tehlikede olurdu hoş şimdide tehlikeliymiş Dr mun dediğine göre ama şuan tek artım rahim açıklığı olmaması inşallah bebeklerimizi sağsalim kucağimiza alırız
Canım demek ki yanlız değilmişim Allah kimseye yaşatmasın insanın psikolojisini bozuyor bu durum bebislerimiz sağlıklı olsun da doğuma kadar yatarım ama dediğim gibi kanama başlayınca aklım başımdan gidiyor inşallah sağsalim kucağimiza alırızCanım bahsettiğin durumu bende yaşiyorum.Kanama,leke değişiyor gününe göre. Son bikaç gündür leke şeklinde geliyor. Bol bol istirahat etmek gerekiyor. Elimden geldiğince kalkmamaya çalışıyorum sende çok dikkat et. Doktorum kabız olma diyor özellikle. Ikınmamak gerekiyormus
bende 14+5 haftalik hamileyim ve cok kanamam var hatta suab hastanede yatiyorum kanama rengim kirmiziya dondu bir aydir devam.ediyor ama bir haftadir hem cok.fazla hem.kirmizi.kanamam var plesentadab gelio bebek iyi diolar ama.benm.icim.rahat degil neler yasadiniz ne durumdasiniz banada anlatinSelam arkadaşlar bu konuda içimi rahatlatacak arkadaşlara ihtiyacım var kanamam durdu ama kahverengi lekenmem devam ediyor lohusalık döneminde bile bu kadar kanamam ve kahverengi akıntım olmamıştı salı günü Dr randevum var bakalım ne diyecek Allah kimseye sorunlu hamilelik yaşatmasın insanın psikolojisi altüst oluyor
bende 14+5 haftalik hamileyim ve cok kanamam var hatta suab hastanede yatiyorum kanama rengim kirmiziya dondu bir aydir devam.ediyor ama bir haftadir hem cok.fazla hem.kirmizi.kanamam var plesentadab gelio bebek iyi diolar ama.benm.icim.rahat degil neler yasadiniz ne durumdasiniz banada anlatin
Kusura bakma canım baya zaman geçmiş yazalı şuan çok şükür iyi durumumuz benim kanamalarım tamamen kesildi ilaçlar iğneler derken herşey normale döndü inşallah sen ve bebeğinde iyisinizdirbende 14+5 haftalik hamileyim ve cok kanamam var hatta suab hastanede yatiyorum kanama rengim kirmiziya dondu bir aydir devam.ediyor ama bir haftadir hem cok.fazla hem.kirmizi.kanamam var plesentadab gelio bebek iyi diolar ama.benm.icim.rahat degil neler yasadiniz ne durumdasiniz banada anlatin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?