Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik sürecinde tansiyon düşüklüğü yaşadınızmı ? Hem büyük hem küçük tansiyon düşük çıkıyor. doktor birşey demedi ama ben huylandım. Sizce Normalmi ?
Gebelik sürecinde tansiyon düşüklüğü yaşadınızmı ? Hem büyük hem küçük tansiyon düşük çıkıyor. doktor birşey demedi ama ben huylandım. Sizce Normalmi ?
Normal diye biliyorum canım. 20 haftalık hamileyim ve hep ölctürdügümde tansiyonum tok karnına 8 e 5 yada 4 cıkıyor Sade maden suyu yada tuzlu bi ayran iç diyor doktorum. Yüksek olmasından iyiymis ama yinede göz kararmalarına ve baş dönmesine sebep olduğu için dikkatli ol Düşmeye karşı.
Gebelikten önce de yüksek dgildi ama bu denli düsük de değildi. Ac olunca felan bu seviyelere düsüyordu ve anlıyordum düstügünü cünkü basım dönüyordu ama hamilelikte ne kadar düssede bilinc bulanıklıgı haric belirti vermedi bende sans eseri fark ettim bu kadar düstügünü
Evet benm hep düşüyordu ikiside tansiyonum düştüğü için hayali bir hayat yaşıyor gibi oliyordum.. 31. Haftamdaym hala düşüyor hatta bayılacak gibi oluyorum .. Fazla düşmediği müddettçe sıkıntı yok merak etmeyin çok normal tansiyon düşmesi..
Ben herzaman düşük tansiyonlu biriyim. Bu durumu dr'à sordum çünkü, hamileliğim de ilkkez normal değer de oldu. Hep düşüktü ilkkez normal çıktı dedim. Dr 'da bana yüksek tansiyon sıkıntılı bi durum, bizler gebelikte düşük (çok aşırı olmadan tabi) olanını tercih ederiz dedi. Ne kadar doğru bilemiyorum çünkü her doktor farklı kafadan konuşuyor.
Evet anladığım kadarıyla yüksek tansiyon kötü birşey. Normal 12-8 tansiyon iyi . Hatta düşük tansiyon olursa daha iyi :)
Bu arada benimki halen 10-6 veya 11-7 civarında dolaşıyor. 15. Haftadayım.