Gebelikte Düşük Tansiyon

Obiranne95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2021
436
175
53
30
Bununla ilgili bilgisi olan var mı ben hep 9 5 - 9 4 tansiyonla dolanıyorum. ne gibi etkileri olabilir ? doğum sırasında hamilelik sürecinde vs? tehlikeli midir

Doktorunuza danışmanız daha iyi olur. Bir tanıdığımızın öyleydi ama sürekli hastanede kontrol altına alınıyordu.

Bununla ilgili bilgisi olan var mı ben hep 9 5 - 9 4 tansiyonla dolanıyorum. ne gibi etkileri olabilir ? doğum sırasında hamilelik sürecinde vs? tehlikeli midir
Naptınız sordunuz mu doktora? Benim de iki gündür 8-4 lere kadar düşüyor tansiyonum. Normalde de düşük tansiyonluydum ama gebelik baslangicinda 10-7 lerde dolaniyordu. 5.ayda bir anda düşük tansiyon yaşamaya başladım. Muayeneme de 1hafta var sormak için...

doktorum bana serum öneriyor. boş serum izotonik su olarak. düşük tansiyonda damarlardan akış hızı yavaş oluyormuş. bu da bebeğe kan akışını yavaşlatıp zarar verebilirmiş.
ben biraz araştırdım sol tarafınıza yatın akış hızı fazla olsun diye diyorlar. doktorum en az haftada bir serum , soda ve su öneriyor.

Ve hemen bir maden suyu açtım tavsiyenizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…