arkadaşlar ben şu an 27 hafta 1 günlük hamileyim.bu zamana kadar okadar badire atlattımki .ilk 4 ayım kabus gibiydi.hastane ev arası geçti günlerim.korkuyla ,dualarla,yatarak.benim ikizlerim vardı biri düştü.daha sonra ani kanamlarla ,aşırı kanama boşalan idrar gibi birden geliyordu.acile zor yetiştirdi canım babam.günlerce heran düşübilir tehlikesi ile hastanede kaldım.korkudan uyuyamadım.kanamadan gücüm tükenmişti artık.herneyse hastanede göremediler,okadar uzun kalmama ,defalarca hastanede yatmama ragmen.sadece düşük tehlikesi denildi.ben dışarıdan riskli gebelik doktoruna gittim detaylı ıltrasonda bebegin eşinin yani plasentanın aşagıda bebegin önünde oldugunu o yüzden bu kanamaların oldugunu söledi.ben o günden sonra çok daha dikkat ettim,bolca su içtiç,duş alırken ılık su ile aldım,agır kaldırmadım.biraz daha yukarı çıktı şükürler olsun ki kanmama 2 aydır yok.sizlerede çok geçmiş olsun.kanama riski olan ,iç kanama yaşayan,düşük tehlikesi olan arkadaşlar bolca su için ,mümkün oldugunca dinlenin yatın.