Gebelikte elde ve ayakta kaşıntı

Atanamayankomedyen

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2024
234
218
23
34 haftalık hamileyim kızlar ellerimde özellikle sağ elimde uyuşma karıncalanma güçsüzlük şişlik ve kaşıntı var (özellikle sabahları ve geceleri) artık ellerim yara oldu kaşımaktan. Karaciğer enzimlerine safra enzimlerine hepsine bakıldı hiçbir sıkıntı çıkmadı ama bu durum çok can sıkıcı doktorum ödeme bağlı olabileceğini söyledi artık hayat kalitemi etkilemeye başladı benim gibi olan var mı? Geçmesi için ne yapabilirim?

Bende de vardı hatta benım bacaklarım ayaklarım sırtım hep kaşınıyordum kilo alımıyla alakalı deriler gerildikçe kasınıcaksın :) gebelik kolaztazından korkmuştum enzimlerimde falan hıc bisey çıkmadı .

Ne zaman gectı , doğumdan çıktım ne kaşıntı kaldı ne reflü doğumda beraber son buldu .

Ben de ondan endişelendim şükür tahlillerde bir şey çıkmadı ama bu şişlik uyuşma kaşıntı çok rahatsız ediyor ellerim davul gibi inşallah geçer çok teşekkür ederim

Ben de ondan endişelendim şükür tahlillerde bir şey çıkmadı ama bu şişlik uyuşma kaşıntı çok rahatsız ediyor ellerim davul gibi inşallah geçer çok teşekkür ederim
Şişlik hemen geçmiyor ama şişliğe bağlı deri rengi değişimi hemen geçiyor ben morarmaya başlamıştım artık bacaklarım falan kızarık gibiydi doğumdan çıktım süt gibi beyazlaşmışım kan kaybedince galiba ama ödem zamanla atarsın ben bide ikiz gebeydim çok kilo aldım

Eklentiler

• IMG_2779.webp
    68,7 KB · Görüntüleme: 6
Aa çok ilginç ben çok kilo da almadım ama maksimum 6-7 kilo aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…