Gebelikte en erken cinsiyet öğrenimi

ayseahmetrzgr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
3
1
1
30
Merhabalar.
İkinci bebeğime hamileyim. 13+3 haftalık. İlk bebeğim erkekti.
Aynı merakı şimdi yine yaşıyorum. En erken ne zaman öğrenebilirim ve sizler ne zaman öğrendiniz. :)

benimde 9 yaşında 1 kızım var çok şükür allahıma ikinci si olmuyor 1 yıla yakındır ugraşıyoruz
bende erkek olsun istiyordum ama artık cinsiyet ten vazgeçtim hayırlısıyla bir hamile kalsam şükredecem

İnşallah allah gönlüne göre versin. Allahım isteyen herkeze evlat versin. İstemeyene vermesin ki sokağa atmasınlar

Teşekkür ederim benim kızım olucak
Benimde 12+6 iken pipi gordum dedi doktorum ben hep kiz hissetmistim kizim diyordum dedim doktorum ben tersini bekliorum birdahaki kontrolde kesin cvp vericem dedi cinsiyet bile sormadan kendisi soyledi cinsiyet onemli degil ama dünden beridir merak basladi bende bukez

Merhabalar.
İkinci bebeğime hamileyim. 13+3 haftalık. İlk bebeğim erkekti.
Aynı merakı şimdi yine yaşıyorum. En erken ne zaman öğrenebilirim ve sizler ne zaman öğrendiniz. :)
Benim de ilk çocuğum erkek ti 12. Haftada öğrendik. İkincisinide 11. Haftada öğrendik. Bir oğlum daha oldu bence birazda doktorun ve aletin tecrübesine dayanan birşey diye düşünüyorum . Allah sağlıklı , ve kalbine göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…