Gebelikte enfeksiyon

kbraars

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2022
25
5
6
28
Herkese merhaba, 6 haftalık hamileyim idrar yolu enfeksiyonu var ben de dr antibiyotik verdi içmek istemiyorum, başka ne ile geçebilir? 🥹

Herkese merhaba, 6 haftalık hamileyim idrar yolu enfeksiyonu var ben de dr antibiyotik verdi içmek istemiyorum, başka ne ile geçebilir? 🥹
Doktorunuz verdiyse vardir bir bildiği, tam dediginiz haftalarda benim de kanimda enfeksiyon çıktı 5 gün antibiyotik kullandim, doktorunuza güvenin, saglikla kucaginiza alın inşallah 🙏

Doktorunuz gebe olduğunuzu gözeterek reçete ediyor antibiyotiği. İdrar yolu enfeksiyonu tedavi edilmezse Allah korusun erken doğum ya da düşüğe sebep olabiliyor. Ben de gebeliğimde idrar yolu enfeksiyonu geçirdim, antibiyotik kullandım. Belki doğal yollar da vardır tedavi için ama bence riske atmayın. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏

Doktorunuz verdiyse vardir bir bildiği, tam dediginiz haftalarda benim de kanimda enfeksiyon çıktı 5 gün antibiyotik kullandim, doktorunuza güvenin, saglikla kucaginiza alın inşallah 🙏
Benimde aynı şekilde 10 haftalik gebeyim e.kolj üremiş antibiyotik verdi bende panikteyim korkuttu beni

Geçmiş olsun öncelikle. Doktorunuza güvenin onlar tahlilde gördükleri değerlere göre antibiyotik gerekli mi değil mi karar veriyorlar. Antibiyotiğinizi dr unuzun reçete ettiği şekilde kullanın, bol bol su için, pamuklu iç çamaşırı kullanın. Tekrar geçmiş olsun.

İç canım. İcmemen bebek için daha sakıncalı emin ol. Hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu bebeğe zararları araştır inan daha kötü .Ben de ilk hamileligimde Aynı sıkıntıyı çektim defalarca antibiyotik kullanmak zorunda kaldım ama tamamen bebekten kaynakliymis hamileliğim biter bitmez enfeksiyon da bitti.

Gebeliğin başından beri sürekli enfeksiyon sorunuyla başım dertte mecbur kullandım doktor zararlı olmayacağını asıl içmezsem zararlı oldunu söyledi iki kez toz şeklinde ilaç iki kez antibiyotik kullandım

Aynı durum bende de var bende 6 haftalık hamileyim idrar testimde bakteri tespit edildi detaylı kültür testi istendi şimdi onun sonucunu bekliyorum duruma göre banada antibiyotik verecekmiş 🙄

İç canım. İcmemen bebek için daha sakıncalı emin ol. Hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu bebeğe zararları araştır inan daha kötü .Ben de ilk hamileligimde Aynı sıkıntıyı çektim defalarca antibiyotik kullanmak zorunda kaldım ama tamamen bebekten kaynakliymis hamileliğim biter bitmez enfeksiyon da bitti.
Yarın tekrar gideceğim kanama oluyor umarım bişey yoktu

Back
X