Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorunuz verdiyse vardir bir bildiği, tam dediginiz haftalarda benim de kanimda enfeksiyon çıktı 5 gün antibiyotik kullandim, doktorunuza güvenin, saglikla kucaginiza alın inşallahHerkese merhaba, 6 haftalık hamileyim idrar yolu enfeksiyonu var ben de dr antibiyotik verdi içmek istemiyorum, başka ne ile geçebilir?![]()
Doktorunuz gebe olduğunuzu gözeterek reçete ediyor antibiyotiği. İdrar yolu enfeksiyonu tedavi edilmezse Allah korusun erken doğum ya da düşüğe sebep olabiliyor. Ben de gebeliğimde idrar yolu enfeksiyonu geçirdim, antibiyotik kullandım. Belki doğal yollar da vardır tedavi için ama bence riske atmayın. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallahHerkese merhaba, 6 haftalık hamileyim idrar yolu enfeksiyonu var ben de dr antibiyotik verdi içmek istemiyorum, başka ne ile geçebilir?![]()
Benimde aynı şekilde 10 haftalik gebeyim e.kolj üremiş antibiyotik verdi bende panikteyim korkuttu beniDoktorunuz verdiyse vardir bir bildiği, tam dediginiz haftalarda benim de kanimda enfeksiyon çıktı 5 gün antibiyotik kullandim, doktorunuza güvenin, saglikla kucaginiza alın inşallah![]()
Geçmiş olsun öncelikle. Doktorunuza güvenin onlar tahlilde gördükleri değerlere göre antibiyotik gerekli mi değil mi karar veriyorlar. Antibiyotiğinizi dr unuzun reçete ettiği şekilde kullanın, bol bol su için, pamuklu iç çamaşırı kullanın. Tekrar geçmiş olsun.Herkese merhaba, 6 haftalık hamileyim idrar yolu enfeksiyonu var ben de dr antibiyotik verdi içmek istemiyorum, başka ne ile geçebilir?![]()
İç canım. İcmemen bebek için daha sakıncalı emin ol. Hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu bebeğe zararları araştır inan daha kötü .Ben de ilk hamileligimde Aynı sıkıntıyı çektim defalarca antibiyotik kullanmak zorunda kaldım ama tamamen bebekten kaynakliymis hamileliğim biter bitmez enfeksiyon da bitti.Herkese merhaba, 6 haftalık hamileyim idrar yolu enfeksiyonu var ben de dr antibiyotik verdi içmek istemiyorum, başka ne ile geçebilir?![]()
Aynı durum bende de var bende 6 haftalık hamileyim idrar testimde bakteri tespit edildi detaylı kültür testi istendi şimdi onun sonucunu bekliyorum duruma göre banada antibiyotik verecekmişHerkese merhaba, 6 haftalık hamileyim idrar yolu enfeksiyonu var ben de dr antibiyotik verdi içmek istemiyorum, başka ne ile geçebilir?![]()
İçtiniz mi antibiyotikAynı durum bende de var bende 6 haftalık hamileyim idrar testimde bakteri tespit edildi detaylı kültür testi istendi şimdi onun sonucunu bekliyorum duruma göre banada antibiyotik verecekmiş![]()
Yarın tekrar gideceğim kanama oluyor umarım bişey yoktuİç canım. İcmemen bebek için daha sakıncalı emin ol. Hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu bebeğe zararları araştır inan daha kötü .Ben de ilk hamileligimde Aynı sıkıntıyı çektim defalarca antibiyotik kullanmak zorunda kaldım ama tamamen bebekten kaynakliymis hamileliğim biter bitmez enfeksiyon da bitti.
Antibiyotiğinizi içtiniz mi?Yarın tekrar gideceğim kanama oluyor umarım bişey yoktu
Bakteri de üreme yokmuş o yüzden gerek kalmadıİçtiniz mi antibiyotik
Bende aynı durumlar içindeyim enfeksiyonu var birde kahverengi akıntı varYarın tekrar gideceğim kanama oluyor umarım bişey yoktu
Son durumunuz nasi oldu acabaYarın tekrar gideceğim kanama oluyor umarım bişey yoktu
İcmediniz mi ilaç?? Bende de enfeksiyon çıktı geçen hafta bir toz şase bir de antibiyotik verdi doktor bugün bitiyor antibiyotigimYarın tekrar gideceğim kanama oluyor umarım bişey yoktu
Antibiyotik içiyorum, biraz olsun rahatlattı mini kan pıhtıları enfeksiyondan oluyormuş. Doğal şeyler araştırdım onlarla da devam edeceğim. Siz?Son durumunuz nasi oldu acaba
Şimdi nasılsınız?Bende aynı durumlar içindeyim enfeksiyonu var birde kahverengi akıntı var![]()
Bende dün kan verdim tekrar düşüş yaşanıyor ama kanamam yok yarın yine kan vericemAntibiyotik içiyorum, biraz olsun rahatlattı mini kan pıhtıları enfeksiyondan oluyormuş. Doğal şeyler araştırdım onlarla da devam edeceğim. Siz?