Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11 haftamda bebegimin ense kalinligi 7.4 mm cikti 2 gun once cvs yaptirdim ama azicikta olsa umodom olsun diye sizlere sirmak istedim benimle ayni durumu yasayip bebegini saglikla kucagina alan varmi..lutfen acil.cevaplarinizi bekliyorum
Allah sabrlar versin canım,sağlıklı bir şekilde sana bağışlasın inşallah..iki prof nasıl farklı sonuç çıkarıyor anlamadım,Allah kalbine ferahlık versin canım,nifty yada benzeri test yaptırmak daha mı mantıklı acaba,% 99 doğru sonuç diyorlar ama net bilemiyorumCvs yaptirdim dun on sonuc carsamba cikar asil.sonuc 20 gune cikar dediler.benim kafami cok bulandiran 2 prof a gittim.birisi 7,7 olctu ertesi gun gittigim 3,4 artik neye kime inanacagimi sasirdim7,5 cok yuksek bir deger nasil.dayanicam sonuclarin ciktigini gune kadar bilmiyorum.birde okuduklarimda surec bununlada bitmiyormus 20 ci haftada ic organlarda sorun yasama riskide cok fazlaymis allah yardimcim olsun delirmemek icin zor dayaniyorum
Insallah benimde iyi cikar hayirli guzel haberi hepinizle paylasirimBize de 5,9 dedi ilk gittiğim Dr. nipt yaptırdık kanda bakılan test, yokmuş bir bozukluk... inş Sizin de öyledir![]()
Merhaba nipt ne oluyor. Bende dun olcum yaptirdim 1.9 cikti sinirda dedi bizi cok korkutttu. Internetten okuyorum sinir 3 diyorBize de 5,9 dedi ilk gittiğim Dr. nipt yaptırdık kanda bakılan test, yokmuş bir bozukluk... inş Sizin de öyledir![]()
Allah yardimciniz olsun cok zor bi durum inşallah sonuclariniz temiz cikarCvs yaptirdim dun on sonuc carsamba cikar asil.sonuc 20 gune cikar dediler.benim kafami cok bulandiran 2 prof a gittim.birisi 7,7 olctu ertesi gun gittigim 3,4 artik neye kime inanacagimi sasirdim7,5 cok yuksek bir deger nasil.dayanicam sonuclarin ciktigini gune kadar bilmiyorum.birde okuduklarimda surec bununlada bitmiyormus 20 ci haftada ic organlarda sorun yasama riskide cok fazlaymis allah yardimcim olsun delirmemek icin zor dayaniyorum
Kaçıncı haftadasınız?Merhaba nipt ne oluyor. Bende dun olcum yaptirdim 1.9 cikti sinirda dedi bizi cok korkutttu. Internetten okuyorum sinir 3 diyor
İnşallah hayırlısıyla sonuçlarınız iyi çıkar canım,sonuc cıkınca alıntı yaparak yazarsan bizde görürüz sonucuBenim durumum icin o yetersizmis tek caremdi cvs yaptirmak bebegin esinden direk parca alip genetigine bakiyorlar en kesin sonuc bundan alinip tani koyulurmus.iyi dileklerin icinde ayrica tesekkur ederim.bakalim on sonuclarimiz ciksin riskli gebelik uzmanina da gidicez.isin kotusu kibrista yasiyorum burada o bransta dr yok yeni ogrendim rum tarafinda varmis oraya gecicez mecburen
1,9 çok normal endişe etmeyinMerhaba nipt ne oluyor. Bende dun olcum yaptirdim 1.9 cikti sinirda dedi bizi cok korkutttu. Internetten okuyorum sinir 3 diyor
11 haftalik usg de 12 ciktiKaçıncı haftadasınız?
Dr oyle bi korkuttu ko anlatamam. Guvenim sarsildi. Eve nasil gekdik bilmiyoruz. Yarin iyi bi radyologa gidip tekrar yaptorcam1,9 çok normal endişe etmeyin
Aminn sagolun iyi dilekleriniz icinAllah yardimciniz olsun cok zor bi durum inşallah sonuclariniz temiz cikar
Insallahhh.. tabi paylasirim umarim iyi cikarda sevincle paylasirimİnşallah hayırlısıyla sonuçlarınız iyi çıkar canım,sonuc cıkınca alıntı yaparak yazarsan bizde görürüz sonucu
Masallah sonucunuz gayet iyi hic endiselenmeyin arastirmaktan korkudan neredeyse dr lar kadar bilgim olduDr oyle bi korkuttu ko anlatamam. Guvenim sarsildi. Eve nasil gekdik bilmiyoruz. Yarin iyi bi radyologa gidip tekrar yaptorcam
İnşallah canim ya bizim gibi olanlar inşallah iyi sonuclarimizi aliriz.Masallah sonucunuz gayet iyi hic endiselenmeyin arastirmaktan korkudan neredeyse dr lar kadar bilgim oldu
Hafi insallah hepimiz guzel haberler verelimYarin gidicem bakalim ne olucak sonucu mutlaka yazarım