Gebelikte ense kalinligi acilll

Ins bisey yokturkac ense kalinligi 24 haftada ayrintili.ultrasyon isterler buyuk ihtimal kalp grafigi organ taramasi yapilir ben cok okudum ense kalinligi olup saglikli bebek dogan malesef ben o sansli annelerden degilim hayirlisi hersey yolunda gitsin ins

Ins bisey yokturkac ense kalinligi 24 haftada ayrintili.ultrasyon isterler buyuk ihtimal kalp grafigi organ taramasi yapilir ben cok okudum ense kalinligi olup saglikli bebek dogan malesef ben o sansli annelerden degilim hayirlisi hersey yolunda gitsin ins
Merhaba bugün öğrendim ense Kalınlığı 3 çıktı 10 haftada hemde. Nifty testi yaptırdım sonuç bekliyorum siz nifty yaptırdınız mı😭 beklemek ölüm

Merhaba bugün öğrendim ense Kalınlığı 3 çıktı 10 haftada hemde. Nifty testi yaptırdım sonuç bekliyorum siz nifty yaptırdınız mı😭 beklemek ölüm
Bukadar stres yapmaa benim daha yuksek cikmosti suan 8 bucuk aykik olduk hic bir sikintimiDa yok cik sukur test yaotirmadimm

Cvs yaptirdim dun on sonuc carsamba cikar asil.sonuc 20 gune cikar dediler.benim kafami cok bulandiran 2 prof a gittim.birisi 7,7 olctu ertesi gun gittigim 3,4 artik neye kime inanacagimi sasirdim :( 7,5 cok yuksek bir deger nasil.dayanicam sonuclarin ciktigini gune kadar bilmiyorum.birde okuduklarimda surec bununlada bitmiyormus 20 ci haftada ic organlarda sorun yasama riskide cok fazlaymis allah yardimcim olsun delirmemek icin zor dayaniyorum
Cvs ne bilmiyorum ama maddi durumun el veriyorsa nipty yaptır

Gerçekten mi doktorlar beni çok korkuttu hayatımı kararttılar 2 kez düşük yaptım bu bebeğim zaten tüp bebek😭 bana Umut oldunuz Allah razı olsun sizden
Gercekten tabikide bejimde tub bebek ilk kez hamile kaldimm 4 aylikken hamilelim zehir oldu cvs yaptirmaya Isparta ya gitdik bilmiorum ki doktorum bebegimi kaybetme riskimin oldunu bisi dunemiosun ogne soktular karnimdan kilolu oldum ivin yag dokusundan işlem yapamadi doktor allahtan bebegime zarara verilmedi ama dusuk riskim olustu 1hafta yataktan kalkamadim aglamaktan sonra bir baska doktora gitdim arada 3 hafta gevti bana bebeginin gayet heeseyi normal dedi ense kaoinloda normal olctu allahim dedim sonra esim dediki ankimizq ne yaIldiysa o ne nift ne cvs nede yurtdisina kan gondericez dogucak ogkumuz dedi ve suan gayet iyiyiz

Ayricam tam 36 haftalaik oldukk sunuda diyim 6 aykikken detaykiya girdum sadece tek sorun kalp kapakcigiyla kaburganin orfa kirecleme gorunuyo dedi bununda hicbi sorunu olmaz dogduktan sonra tedavisi olur bebegin gayet sagkikli dedi bana sakin stres etmeyin kizlae ben sok olnustum ama sukur atlatdim

Ayricam tam 36 haftalaik oldukk sunuda diyim 6 aykikken detaykiya girdum sadece tek sorun kalp kapakcigiyla kaburganin orfa kirecleme gorunuyo dedi bununda hicbi sorunu olmaz dogduktan sonra tedavisi olur bebegin gayet sagkikli dedi bana sakin stres etmeyin kizlae ben sok olnustum ama sukur atlatdim
Günlerdir yiyip içemiyorum cvs önerildi bana da şuan zaten 10 hafta 3 gün yapılamaz diye biliyorum cvs den de korkuyorum düşük riski olması nedeniyle nifty sonucu bekliyorum ama doktorlar kalpsiz insanlar gerçekten beni mahvettiler 😭 çok sağolun biraz kalbim rahatladı

kizlar herkese gecmis olsun. ben anlamadim ende kalinligi 11-13 hafta arasinda maksimum 3 olmali diye biliyorum. benim bebegimin o haftalarda 1.17 cikmisti ense kalinligic 22 haftalikken detayli ultrason yapildiginda 4,5 civariydi ki turkiye perinatoloji dernegi kurucusu bir perinatolog yapti muayenemi. ense kalinliginin lafini dahi yapmadi hersey iyi gorunuyor demisti. benim bebegimde tek arter vardi ustelik, fetal eko yaptirmistik 22. haftada.

bebegim dogdu, 2,5 yasina geldi masallahi var. ben neden 13 haftadan sonraki ense kalinligina bakarak sizi tedirgin ettiklerini anlamadim

kizlar herkese gecmis olsun. ben anlamadim ende kalinligi 11-13 hafta arasinda maksimum 3 olmali diye biliyorum. benim bebegimin o haftalarda 1.17 cikmisti ense kalinligic 22 haftalikken detayli ultrason yapildiginda 4,5 civariydi ki turkiye perinatoloji dernegi kurucusu bir perinatolog yapti muayenemi. ense kalinliginin lafini dahi yapmadi hersey iyi gorunuyor demisti. benim bebegimde tek arter vardi ustelik, fetal eko yaptirmistik 22. haftada.

bebegim dogdu, 2,5 yasina geldi masallahi var. ben neden 13 haftadan sonraki ense kalinligina bakarak sizi tedirgin ettiklerini anlamadim
Hayatımı mahvettiler resmen bana aldırmaya hazırlıklı olun down yada sakat vs dediler yıkıldım 2 gündür yemek yemiyorum sürekli ağlıyorum 😭😭😭 süründürüyorlar beni hala kötü sonuç die

Yaa aryam nill sana dahs ne anlatalim canli ornegi bejim banada ayni seyi soyledi doktor ams karamsarliga kapikipta bebegini riske atme ki bebegimde soryn bile olsaydi ben doguracaktimm alnina ne yazildiysaa oo olsun isallah stresi ay benim gibi yap hol dua et her persembe yasin okuyorum rabbim sifa versin diee korkmada stres etme cocuguuna zarar benim ultrasyonda burun kemi cene kemigide gorunuyoduu

çok rica ediyorum konuyu canlandırmayın. Konu sahibi kayıp yaşamış yarasını deşmeyin. Bişey sormak isteyen yeni konu açsın ya da özelden sorsun lütfen..

Back
X