Gebelikte erken belirtiler

matraktatli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2021
12
1
1
35
Merhaba kızlar 4 gündür gecikmem var tahlil yapmaya çok korkuyorum bir sürü serüvenim var gebelikte ne yapmalıyım hiç bir belirti yok çok nadir gecikme yaşarım ben senede bir ya da iki o da bir gün felan yani her ay düzenli olurum eğer cevap alırsam sizden cesaret alıp bugün test yapıcam yardımınızı bekliyorum

Merhaba kızlar 4 gündür gecikmem var tahlil yapmaya çok korkuyorum bir sürü serüvenim var gebelikte ne yapmalıyım hiç bir belirti yok çok nadir gecikme yaşarım ben senede bir ya da iki o da bir gün felan yani her ay düzenli olurum eğer cevap alırsam sizden cesaret alıp bugün test yapıcam yardımınızı bekliyorum
Kasıkta batma oluyor canım

Screenshot_2021-09-26-23-35-51-51.webp

Şu anda ceviz zamanı ceviz soyuyoruz oturup kalktıkca kasıklarım ağrıyor şüphelendim yaptım sanki bir gölge var ellerim o yüzden siyah 😀😀

Allah gerçekten yardımcımız olsun benim hiç bir sorun yok guyya dr nin dedikleri geçen ay tüp bebek tedavisi görüyordum opu oldum ama hepsi boş çıktı dünyam yıkıldı neler geçti aklımdan çok umutlanmıştım tüp bebeğe gelene kadar ne kadar uğraşmıştım yumurtalar boş çıkınca sanki hiç çocuğum olmayacak gibi hissetim bunca yıl olmamasının sebebini buna bağladım eşimi kaybetme korkusu sardı bu ayda böyle olunca bilemiyorum çok sıkıntılıyım çok karışığım çok yanlız geçirdiğim bir süreç kimseyle paylaşamıyorum bu konuları onun için buraya üye oldum

Sağ tarafımda ara ara çok hafif bir şekilde batma var ama adet olacağım zaman da oluyor aynı batma
Adetten farklı oluyor bu canım ağrılı bir batma değişik yani adetten 1 gün önce oldu sonra adet geçince olmuştu bende çoğu kişiden de duydum bunu ama herkeste farklı tabii o zamanlar ben de gebeliğe yormamıştım hiç sonradan anlıyo insan

Back
X