G Gokcen5o Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Aralık 2019 307 60 98 26 22 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Gokcen5o #1 Kızlar acil ben Philips Lumea lazer aldım ama gebelik olunca kullanılır mı kullanan var mı hamileyken
Kızlar acil ben Philips Lumea lazer aldım ama gebelik olunca kullanılır mı kullanan var mı hamileyken
S selm134 Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2025 249 90 13 23 22 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Gokcen5o #2 Bircihanannesi .!.: Kızlar acil ben Philips Lumea lazer aldım ama gebelik olunca kullanılır mı kullanan var mı hamileyken Genişletmek için tıkla... Bende gebeyken lazere giderilebilir mi merak ediyorum ya gidenler var mı veya ev tipi kullananlar
Bircihanannesi .!.: Kızlar acil ben Philips Lumea lazer aldım ama gebelik olunca kullanılır mı kullanan var mı hamileyken Genişletmek için tıkla... Bende gebeyken lazere giderilebilir mi merak ediyorum ya gidenler var mı veya ev tipi kullananlar
G Gokcen5o Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Aralık 2019 307 60 98 26 22 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Gokcen5o #3 selm134 .!.: Bende gebeyken lazere giderilebilir mi merak ediyorum ya gidenler var mı veya ev tipi kullananlar Genişletmek için tıkla... Bende merak ettim bu ay gebelik düşünürken aldım ürünü ama emin olamadım
selm134 .!.: Bende gebeyken lazere giderilebilir mi merak ediyorum ya gidenler var mı veya ev tipi kullananlar Genişletmek için tıkla... Bende merak ettim bu ay gebelik düşünürken aldım ürünü ama emin olamadım
S selm134 Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2025 249 90 13 23 22 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Gokcen5o #4 Bircihanannesi .!.: Bende merak ettim bu ay gebelik düşünürken aldım ürünü ama emin olamadım Genişletmek için tıkla... Aslında belli bir haftadan sonra arkadaşımın doktoru izin verdi lazere gitmesine , yine de riski var mıdır insan emin olamıyor
Bircihanannesi .!.: Bende merak ettim bu ay gebelik düşünürken aldım ürünü ama emin olamadım Genişletmek için tıkla... Aslında belli bir haftadan sonra arkadaşımın doktoru izin verdi lazere gitmesine , yine de riski var mıdır insan emin olamıyor
G Gokcen5o Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Aralık 2019 307 60 98 26 22 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Gokcen5o #5 selm134 .!.: Aslında belli bir haftadan sonra arkadaşımın doktoru izin verdi lazere gitmesine , yine de riski var mıdır insan emin olamıyor Genişletmek için tıkla... Tabi canım aynen öyle bakalım yazan olursa
selm134 .!.: Aslında belli bir haftadan sonra arkadaşımın doktoru izin verdi lazere gitmesine , yine de riski var mıdır insan emin olamıyor Genişletmek için tıkla... Tabi canım aynen öyle bakalım yazan olursa