Gebelikte ev tipi lazer kullanımı

Gokcen5o

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2019
920
196
103
26
Kızlar acil ben Philips Lumea lazer aldım ama gebelik olunca kullanılır mı kullanan var mı hamileyken

Kızlar acil ben Philips Lumea lazer aldım ama gebelik olunca kullanılır mı kullanan var mı hamileyken
Ay ya bendede Braun var 5 haftalık hamileyim ama sadece yüzüme yaptım ben zararı olmaz diye düşündüm zararı varmı acaba umarım bilgisi olan topiği farkeder🥺 insAllah bı zararı yoktur

Ben düzenli olarak yıllardır lazere gidiyorum. Merkez önermiyor bence biraz idare edip kullanmayın derim ev tipi de olsa Işın var

Gebelikte zararı ne kadar bilinmediği için önerilmiyor, ben fark ettiğimde ilk hamileligimde 8haftaliktim iki kere gitmiştim sonra söyledim konuyu gebelik sonuna kadar alamayiz dediler, tip merkeziydi gittiğim yer, doktora sordum o da önermedi. Oğlum 3.bucuk yaşında öyle bir kereden birşey olmaz sonrasında dikkat edersiniz
Ay ya bendede Braun var 5 haftalık hamileyim ama sadece yüzüme yaptım ben zararı olmaz diye düşündüm zararı varmı acaba umarım bilgisi olan topiği farkeder🥺 insAllah bı zararı yoktur

İnşallah bişey olmaz bir kereden

Hepinize teşekkür ederim bugün çok şiddetli belim ağrıyor bide kahve leke geldi çok az
korkuyorum eşim gelsin acile gidicez umarım bu sorun olmaz🥺

Back
X