Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende gebeyken lazere giderilebilir mi merak ediyorum ya gidenler var mı veya ev tipi kullananlarKızlar acil ben Philips Lumea lazer aldım ama gebelik olunca kullanılır mı kullanan var mı hamileyken
Bende merak ettim bu ay gebelik düşünürken aldım ürünü ama emin olamadımBende gebeyken lazere giderilebilir mi merak ediyorum ya gidenler var mı veya ev tipi kullananlar![]()
Aslında belli bir haftadan sonra arkadaşımın doktoru izin verdi lazere gitmesine , yine de riski var mıdır insan emin olamıyorBende merak ettim bu ay gebelik düşünürken aldım ürünü ama emin olamadım
Tabi canım aynen öyle bakalım yazan olursaAslında belli bir haftadan sonra arkadaşımın doktoru izin verdi lazere gitmesine , yine de riski var mıdır insan emin olamıyor
Ay ya bendede Braun var 5 haftalık hamileyim ama sadece yüzüme yaptım ben zararı olmaz diye düşündüm zararı varmı acaba umarım bilgisi olan topiği farkederKızlar acil ben Philips Lumea lazer aldım ama gebelik olunca kullanılır mı kullanan var mı hamileyken
İnşallah bişey olmaz bir keredenAy ya bendede Braun var 5 haftalık hamileyim ama sadece yüzüme yaptım ben zararı olmaz diye düşündüm zararı varmı acaba umarım bilgisi olan topiği farkederinsAllah bı zararı yoktur
Ay ya bendede Braun var 5 haftalık hamileyim ama sadece yüzüme yaptım ben zararı olmaz diye düşündüm zararı varmı acaba umarım bilgisi olan topiği farkederinsAllah bı zararı yoktur
İnşallah bişey olmaz bir kereden
Bence kullanma riske girme, bende alacaktim cihazi ama Philips kendi sitesinde hamile iken kullanmayin demisKızlar acil ben Philips Lumea lazer aldım ama gebelik olunca kullanılır mı kullanan var mı hamileyken
Teeşkkürler kızlar
Aynen bekleyim bendeDoktorlar hamileyken önermiyor yapmamakta fayda var![]()