Gebelikte evcil hayvan besleme durumu.

Eşimi ikna ettim zaten o da pek gönderme taraftarı değil. Kalıcak bizimle oğlum. Bende onla sarılarak uyuyorum çoğu zaman ama işte insanın ilk gebeliği ve de bebeğinin boğazına yanlışlıkla tüy kaçarsa naparım endişesi var sadece.

İç dış parazit olduktan, çiğ et veya hayvan yemiyorsa tüyünü avuç avuç ts yutsanız bişey olmaz. Hastalık sebebi tüy değil tüy de yaşayan parazitlerdir. Bizim oğlan 5 günlükken gözüne tüy girmişti. Dr hiç bişey olmaz kendi çıkar demişti cidden öyle oldu.

Size de bebeğinize de hiçbir şey olmaz, bir defa bebek sizin karnınızda da olsa kediyle yaşıyor şu anda yani gayet bağışıklık kazanıyor. Aşılarını yaptırdığınız sürece bebeğin yanına yatıp uyusa da sorun değil. Avrupada insanlar bebeklerini hayvanlarıyla birlikte büyütüyor onlarınkilere bir şey olmuyorsa bizim evlatlarımıza da olmaz

İç dış parazit olduktan, çiğ et veya hayvan yemiyorsa tüyünü avuç avuç ts yutsanız bişey olmaz. Hastalık sebebi tüy değil tüy de yaşayan parazitlerdir. Bizim oğlan 5 günlükken gözüne tüy girmişti. Dr hiç bişey olmaz kendi çıkar demişti cidden öyle oldu.
Aşıları tam kuru mamayla besliyorum. minnoşumu vermek istemiyorum vermicemde zaten.

Size de bebeğinize de hiçbir şey olmaz, bir defa bebek sizin karnınızda da olsa kediyle yaşıyor şu anda yani gayet bağışıklık kazanıyor. Aşılarını yaptırdığınız sürece bebeğin yanına yatıp uyusa da sorun değil. Avrupada insanlar bebeklerini hayvanlarıyla birlikte büyütüyor onlarınkilere bir şey olmuyorsa bizim evlatlarımıza da olmaz
Aynen 🥰

Merhaba arkadaşlar ben 5 haftalık gebeyim. Temmuzdan beri sahiplendiğim bir sokak kedim var. Aylardır bizle, aşısını falan yaptırıyoruz ama merak ediyorum.

Acaba benim gibi gebeyken kedi bakan var mı? Sakınca yaşanıyor mu? Nasıl bir yol izliyorsunuz? Anlatırsanız sevinirim.
Baktım benimde sokaktan sahiplendigim bi tekir kedim var bi zararı olmadı ki aşıları vs tam ise zararı olacagını düşünmüyorum

Baktım benimde sokaktan sahiplendigim bi tekir kedim var bi zararı olmadı ki aşıları vs tam ise zararı olacagını düşünmüyorum
Aşıları tam. Maşallah doğumunuz da yaklaşmış sizin, Allah hayırlı doğum nasip etsin.

Aşıları tam. Maşallah doğumunuz da yaklaşmış sizin, Allah hayırlı doğum nasip etsin.
Dogurdum ben 3 aralıkta ama bebegim hastanede şuan ben evdeyim eşimle dogum öncesi korona olduk bebege geçmesin diye hastanede oğlumuz testimiz negatife dönünce çıkaracağız hastaneden

Onları verene kurban olurum.Benim de var ve toksoplazmam hep negatif.Temiz bakıldıktan sonra sorun olmaz.Benim bebeğim doğarsa ona kardeş olacak.Çünkü evlat sevgisinden farksız eşimle ona olan sevgimiz.Ölür diye canım çıkıyor.Lütfen madem bu kediye yuva oldunuz onu sakın bırakmayın onunda vebali var çünkü.

Dogurdum ben 3 aralıkta ama bebegim hastanede şuan ben evdeyim eşimle dogum öncesi korona olduk bebege geçmesin diye hastanede oğlumuz testimiz negatife dönünce çıkaracağız hastaneden
Allah acil şifa versin. Çok geçmiş olsun. Umarım kavuşursunuz miniğinize.

Benim de kedim var 7 aylık hamileyim. Kumunı siz temizlemeyin aşılarına dikkat edin sıkıntı olmaz

İnşAllah daha yüzünü bile göremedim dogar dogmaz alıp götürdüler virüs bulaşır diye lütfen siz dikkat edin artık heryerde bu illet
Aynen öyle vallahi. Ben doktora gitmedim henüz çarşamba randevu aldım. 5+1 hamileyim şuanda ama doktorda ne çıkar bilemem.

Helal olsun konuyu açarken korkarak açtım ve gerçekten çok bilinçli bır forumdayım üyeler çok bilinçli 🙏🏻
kumu eldiven ve maskeyle temizleyin solumayın tozu hiç bişey olmaz
Mama konusunda çiğ de verilir sıkıntı olmaz
2 ayda 1 kez iç parazitlerini yaptırın hıc bişey olmaz
Kedi ve köpekte iç parazit yaptırdıktan sonra tüyleri insan saçı kadar zararsızdır
Senelerdir kedi ve köpeklerle yaşıyorum
(Tüyünün zararlı olmasının nedeni ise iç parazit yumurtalarının tuy diplerine yapışması ama iç paraziti yapıldıktan sonra yumurta da olmuyor ölüyor )
😊

Bende hamilelikte kedinin biz. Zararı olucağını düşünmüyorum. Kızım da bir sıkıntı yaşamadım aşıları tam olduktan sonra yaşamazsınız sorun

Helal olsun konuyu açarken korkarak açtım ve gerçekten çok bilinçli bır forumdayım üyeler çok bilinçli 🙏🏻
kumu eldiven ve maskeyle temizleyin solumayın tozu hiç bişey olmaz
Mama konusunda çiğ de verilir sıkıntı olmaz
2 ayda 1 kez iç parazitlerini yaptırın hıc bişey olmaz
Kedi ve köpekte iç parazit yaptırdıktan sonra tüyleri insan saçı kadar zararsızdır
Senelerdir kedi ve köpeklerle yaşıyorum
(Tüyünün zararlı olmasının nedeni ise iç parazit yumurtalarının tuy diplerine yapışması ama iç paraziti yapıldıktan sonra yumurta da olmuyor ölüyor )
😊
Haklısınız. Zaten bizde vermemeye karar verdik. Eşim kum temizleyemiyor, midesi hassas kokudan dolayı kusuyor. O yüzden mecbur ben temizliyorum. Sorun değil.

Back
X