Merhaba
bende şubat ayında iki göğsümde toplamda 7 tane fibrokist bulundu. Bir tanesi 3 cm’in üzerinde hatta. Doktorum hastaneden ayrıldı. Ben özele gitmek istemiyorum güvenilir olmadığı sürece çünkü anksiyete bozukluğu ve panik atak hastasıyım. Eğer daha fazla para almak için beni korkutup daha fazla tetkik isterlerse Allah muhafaza o panikten çocuğum bile etkilenir. Ama gel gör ki devlet hastanelerinde ultrason için sıra bulmak imkansız. Ne yapacağımı şaşırdım. Düşünmek bile beni panik yapıyor. Doktor 6 ay sonra kontrole gel demişti ama arada gebelik çıkınca kaynadı tabi.
Şimdi ben şunu merak ediyorum. Gebelikten önce benim gibi kisti olan ve gebelikte kontrole devam eden var mıydı? Sonuçta göğüsler değişiyor, haliyle kistler de büyüyor, gerçek sonuç almak zor bence. Bir de bildiğiniz, paragöz olmayan, beni rahatlatabilecek psikolog gibi bir radyolog var mıdır İstanbul Avrupa yakasında?

Şimdi ben şunu merak ediyorum. Gebelikten önce benim gibi kisti olan ve gebelikte kontrole devam eden var mıydı? Sonuçta göğüsler değişiyor, haliyle kistler de büyüyor, gerçek sonuç almak zor bence. Bir de bildiğiniz, paragöz olmayan, beni rahatlatabilecek psikolog gibi bir radyolog var mıdır İstanbul Avrupa yakasında?