Gebeliğe Hazırlık GEBELİKTE FOLİK ASİT

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zehra_5934

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2021
186
45
28
26
Doktor tavsiyesi olmadan folik asit kullanan var mı ? Ben Folik asit alicam ocean methyl folat doktor onermedi ama alicam diye söyledim kullabilirsin dedi.

Doktor tavsiyesi olmadan folik asit kullanan var mı ? Ben Folik asit alicam ocean methyl folat doktor onermedi ama alicam diye söyledim kullabilirsin dedi.
Hamilelik planlarken önerdiği folikasidi hamılelıgım gerceklestıgınde bıraktırdı ve baska folıkasıde baslatmıstı...Doktor onayıyla olursa bence daha rahat edılır kı doktorunuzda onay vermıs

Hamilelik planlarken önerdiği folikasidi hamılelıgım gerceklestıgınde bıraktırdı ve baska folıkasıde baslatmıstı...Doktor onayıyla olursa bence daha rahat edılır kı doktorunuzda onay vermıs
Ama şöyle bi durum var ben hamile düşünüyorum testleri yaptım değerler iyi çıktı sadece folik asit tabi kendin alıp kullanabilirsin dedi ama bu ilacı ben kendim tavsiyemle alıcam eltim kullanmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…