gebelikte geçmeyen mantar enfeksiyonu

umutlizge

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2011
13
0
286
İstanbul
merhabalar
34+1 günlük hamileyim yaklaşık 11. haftadan beri mantar enfeksiyonu yaşıyorum 2 kere antibiotik ve 4 defada farklı şekilllerde fitil kullandım ama yinede geçmiyor doktorum bu sefer GYNO-TRAVOGEN 600 MG ÖVÜL bir kullanımlık bir fitil verdi benim gibi böyle bir sorunu olan ve bu fitili daha önce kullan arkadaşlar varmı ne yaptınız bilgilendirirseniz memnun olurum GYNO-TRAVOGEN 600 MG ÖVÜL bu fitilden memnun kaldınız mı?

merhabalar
34+1 günlük hamileyim yaklaşık 11. haftadan beri mantar enfeksiyonu yaşıyorum 2 kere antibiotik ve 4 defada farklı şekilllerde fitil kullandım ama yinede geçmiyor doktorum bu sefer GYNO-TRAVOGEN 600 MG ÖVÜL bir kullanımlık bir fitil verdi benim gibi böyle bir sorunu olan ve bu fitili daha önce kullan arkadaşlar varmı ne yaptınız bilgilendirirseniz memnun olurum GYNO-TRAVOGEN 600 MG ÖVÜL bu fitilden memnun kaldınız mı?

Ayni dert bende de var. Haftalardir var gecmedi gitti. Travogen marka krem kulaniyorum ben ama pek faydasini gormedim. Fitilini bilmiyorum tatlim kullanmadim. Yaa birde bunun ilactan baska gecirecek birsey yokmu acaba. Sirke kullandim ama oda fayda etmedi bende =((( Cok zor bi durum.

bende de aynı problem var.geçmek bilmiyor henüz tedavi olmadım.doktora gidecem bi kaç güne kadar.bi arkadaşımdada olmuştu gebeliğinde fitil krem falan kullanmış ama pek çare olmamış.bu arada malum bölgeye yoğurt sürmek iyi gelirmiş??? ben denemedim duydum sadece:)

gebeliğimin başından beri 3. kez oluyorum birde çalışınca çok zor. sirkeli karbonatlı su duydum ama denemedim bu kadar fitil bu kadar krem o kadar da dikkat ediyorum ama maalesef önüne geçemedim. özellikle geceleri vücut direnci düştüğünden çıldıracak gibi oluyorum. Allah ne dostuma ne de düşmanıma bu illeti vermesin.

arkadaşlar gebemiyim diye konu açtım emin değilim. ama ben hamile olmadan önce defalarca geçirdim bu hastalığı. bağışıklık sisteminin güçsüzlüğünden kaynaklanıyor. kullanabileceğiniz bişeyler var sa bu konuda doktora danışırsanız kurtulursunuz inşallah

Back
X