gebelikte gecmeyen soğuk algınlığı

nemokup

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2014
66
34
88
Mrb arkadaşlar 20 haftalık hamileyim neredeyse iki aydır burun akıntısı balgamla uğraşıyordum bunun üstüne bir de göz kaşıntısı eklendi kendi doktorum ilaç yazamam bol c vitamini al geçer dedi limon portakal ihlamur ise yaramiyor ASM de kan testi yaptırdım herşey normalmis ama çok bunalım arka arkaya on defa hapsiriyorum kendimi de istemsiz kasıyorum bebeğe bisey olacak diye korkmaya başladım geceleri Burnum tikaniyor serum fizyolojik bileacmiyor uyuyamiyorum burun akıntısi çok yoğun :KK43:ben beş altı yıldır hasta olmayan biriyim anlamıyorum neden geçmiyor :KK43: alerji testi mi yaptirsam acaba :? öyle her istediğinde doktora da gidemiyoruz malesef .. küçük bir oğlum var çalışıyorum ve merkeze uzakta oturuyoruz aynı şeyleri yaşayanlar var mi varsa fikir alayim

Merhaba,
Bende 7. Haftadayim ama neredeyse 4 haftadir bogazimda enfeksiyon gecmedi. Kan bile geldi girtlagimdan. Bazi geceler oksurukten uyuyamadim. Şu son haftadir sirkeyle gargara yaptim bazi gunde karbonatli su ile. Kendimce aklimdan iste. Dr birsey veremem dediydi. Sesim bir hafta cikmadi resmen konusamadim. Simdi iyiyim. Sana da gecmis olsun. Calismaya devamsa birkac gun izin alip evde hic yataktan kalkmadan dinlenmeni bol turunç ye,bol su iç derim. Evinde de halilari falan kaldir eger alerjikse fresh bir ortam hazirla kendine. Her fenalastigimda iki tatli kasigi da bal yuttum.

canım bazen zor atlatılıo tavsiyem serum fızyolojik yerine tuzlu su çekmen burnuna... başın yukarda uyu yemene içmene dikkat et...

Mrb arkadaşlar 20 haftalık hamileyim neredeyse iki aydır burun akıntısı balgamla uğraşıyordum bunun üstüne bir de göz kaşıntısı eklendi kendi doktorum ilaç yazamam bol c vitamini al geçer dedi limon portakal ihlamur ise yaramiyor ASM de kan testi yaptırdım herşey normalmis ama çok bunalım arka arkaya on defa hapsiriyorum kendimi de istemsiz kasıyorum bebeğe bisey olacak diye korkmaya başladım geceleri Burnum tikaniyor serum fizyolojik bileacmiyor uyuyamiyorum burun akıntısi çok yoğun :KK43:ben beş altı yıldır hasta olmayan biriyim anlamıyorum neden geçmiyor :KK43: alerji testi mi yaptirsam acaba :? öyle her istediğinde doktora da gidemiyoruz malesef .. küçük bir oğlum var çalışıyorum ve merkeze uzakta oturuyoruz aynı şeyleri yaşayanlar var mi varsa fikir alayim
Gecmis olsun... Bende 1ay kadar griple ugrastim,oksuruk balgam burun tikanikligi hepsi vardi,gecer dedim ilac falanda kullanamiyorz ztn ama israrla gecmeyince dahiliyeye gittim,kanda enfeksiyon cikti ilac kullandim bir ayda gecmeyen grip 1haftada gecti...bosuna cekmisim o kadar... Ever baktirmadiysan bi baktir derim..gcmis olsun tekrar..

Back
X