gebelikte gelisim geriligii

baska dr git,benimkide kilosu dusuk dedi Sabah baska dr gittim 450 gram fazla Kilo soyledi.dusun aradaki farki,geri ayni dr gittim kagitlari gosterdim ayy makina farkli ya ne bilim kem kum etti Durdu cok az dr herseyi iyi biliyo otekiler hep salliyo bilmiyo

iyi dedin canım ben de başka doktora görüneceğim doğum tarihini bir hafta ileri attı doğum haftamı bir hafta geri söyledi, olabilir öyle şeyler dedi açıklama olarak da bir de beni suçlamaya çalıştı sigara mı içiyorsun hamur işi mi yiyorsun diye, ne hayatımda sigara kullanmışlığım var ne de hamur işine bir düşkünlüğüm. Başka doktora görüneceğim ne kadar moral bozucu anlık dikkatsizlikleri anlatamam...

merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım bende 12 hafta 5 günlük hamileyim bebegimde ense kalınlıgı tespit edildi 4,buçuk 5 arası ve bu olması gerektiginden fazlaymış aranızda bebeginde ense kalınlıgı olan varmı . bide test yaptırıcam karından su alarak yapılan testten çok şükür burun kemigi var down sendromlu degil bebegim bana yardımcı olursanız çok sevinirim.. ALLAH ragzı olsun hepinizden..

Arkadaskar 32 haftalik hanileyim bebisim 1560 gram.son 3 haftada 300 gram almis Sadece .boyle bir durumla karsilasan varmi.
canim oncelikle gecmis olsun diyim daha sonra doktora gittinmi neler dedi bende merak ettim cunku sanirim ayni durumdayizbende bunla ilgili bi konu actim hatta bende 32.haftada gittigimde bebegim 1600 gr di ve maalesef her hafta sadece 100 gr alarak ilerliyoruz cok uzuluyorum bu duruma ama yapicak biseyde yok benim doktorum beklemekten yana gidebildigi Kadar idare edelim 100 gr 100 gr dir diyo ama ayni zamanda beklemeninde riskleri var.ne yapicagimi bilemiyorum hftanin 4 gunu doktordayim hep 3 gun ctg 1 gun doppler yapiliyo

Bende de karın çevresi 2 hafta çıkıyor son 1 aydır bebeğimin zaten son adet tarihimle uyumlu değildi bebeğim şimdi de karın cevresi çıktı...Doktorum 2 haftanın önemli olmadığını ama takip edileceğini söyledi.Bende daha da ilerlerse diye korkuyorum bol bol süt içip yoğurt yiyorum muz yiyorum ultrasona göre 30 haftalıkken 1300 gramdı önümüzdeki hafta bakalım nasıl olacak...

merhaba.. Bazen bebegin adet tarihine uymaması şöyle açıklanıyor yumurtam geç çatlamış gibi sizinde öyle ola bilir korkmayın yani banada ense kalınlıgının cok yüksek ldugunu aldırmam gerektigini hatta özürlü bir çocuk ola bilir hasta felan neler neler dendi ama umursamadım kontrollerimi yaptırıyorum şuan yarı doktora gidicem kan verdin test sonuçlarımı alıcam bebegimi kontrol edicekler bakalım hayırlısı ALLAH'tan korkmayın siz dua edin bebeginiz saglıklı dogar inşallah. bide ultrasona çok gitmeyin buda bebege zarar veriyor 15 günde bir veya ayda 1 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…