Daha birkaç hafta öne buraya 4. ayıma girdim ama hiç midem bulanmadı, başım dönmedi, hareket hissetmiyorum falan yazmıstım. Ama ultrasonda bebek sağlıklı çok şükür Allah'ıma , acaba ben de sorun mu var demiştim.
Bu yazıyı yazdıktan sonra nazar
değdirdim galiba. Aşırı mide bulantısı (su bile içsem çıkarıyordum.), halsizlik, inanılmaz karın ağrısı ve diyane ile uyandım, önce ölüyorum sandım:çok üzgünüm:.dr mi aradım ama tatildeydi. Bir günü aç ve yatarak geçirdim.(Tüp bebek olduğundan ve şehre uzak yaşadığımdan polikliniğe güvenip gidemedim.Kafalarına göre ilaç vermesinle diye.) Ertesi sabah Allahtan dr um dönecekti tatilden.Hemen apar topar gittik.Bir sürü tahlil yapıldı, tabii önce bebek sağlıklı mı diye bakıldı.İyiydi çok şükür. Halbuki yaklaşık 2 gün tamamen aç yaşadım.
Tahlillerden sonra hastaneye yatırdı dr. 2 gün serumla yaşadım.Çok zordu. Aman yediklerinize içtiklerinize dikkat edin.Aslında benimle beraber başkaları da aynı şeyleri yediler ama ben hamileyim diye bana farklı bir tepkisi olmuş. Muhtemelen ayrandan zehirlenmişim.Halbuki yemek yediğim yer de 5 yıldızlı tatil köyünün restoranıydı.(3 aydır evden pek çıkmadığımdan bir değişiklik olsun demiştim bir de kocamın uyussss ex karısı ve çocuğu geldiler, onları yalnız bırakmayayım diye gittim, ama Allah'ın sopası yok ki, 2 gün hastanede yatınca onlar yine görüştüler, bir daha gelemeyeseciler inşallaaahhh)
Ucuz atlattım. Aman kendinize dikkat edin hamişler...
Bu yazıyı yazdıktan sonra nazar

Tahlillerden sonra hastaneye yatırdı dr. 2 gün serumla yaşadım.Çok zordu. Aman yediklerinize içtiklerinize dikkat edin.Aslında benimle beraber başkaları da aynı şeyleri yediler ama ben hamileyim diye bana farklı bir tepkisi olmuş. Muhtemelen ayrandan zehirlenmişim.Halbuki yemek yediğim yer de 5 yıldızlı tatil köyünün restoranıydı.(3 aydır evden pek çıkmadığımdan bir değişiklik olsun demiştim bir de kocamın uyussss ex karısı ve çocuğu geldiler, onları yalnız bırakmayayım diye gittim, ama Allah'ın sopası yok ki, 2 gün hastanede yatınca onlar yine görüştüler, bir daha gelemeyeseciler inşallaaahhh)
Ucuz atlattım. Aman kendinize dikkat edin hamişler...