E eda_dr Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2012 26 0 0 İzmir 28 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi eda_dr #1 gebelikte göbeğinde kırmızı noktalar yaşayan var mı?
yeniyeni Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2012 922 342 103 28 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi eda_dr #2 göbeğimde değilde benimde kollarında boynumda çıktı çok gıcıklar ama dr sormadım daha inşallah geçer bunlar
göbeğimde değilde benimde kollarında boynumda çıktı çok gıcıklar ama dr sormadım daha inşallah geçer bunlar
E esraaydin Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2009 132 0 116 İstanbul 31 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi eda_dr #3 göbeğimde var ve çok kaşınıyorlar kaşındıkça çoğalıyo ilk hamileliğimdede yaşamıştım ve en son kortizon iğnesiyle kaşıntı kesilmişti şimdi yine aynı şeyi tekrar yaşamaktan korkuyorum seninki kaşınıyormu?
göbeğimde var ve çok kaşınıyorlar kaşındıkça çoğalıyo ilk hamileliğimdede yaşamıştım ve en son kortizon iğnesiyle kaşıntı kesilmişti şimdi yine aynı şeyi tekrar yaşamaktan korkuyorum seninki kaşınıyormu?