Gebelikte göbek deliği ağrısı

Kutbettin

Şüphesz insanğlu yasklndğı şey üzerine hırslı olur
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
2.062
3.059
83
Merhaba kızlar 27 haftalık gebeyim uzandığımda hareket ettiğimde göbek deliğim içten çekiliyormus gibi ağrı hissediyorum neden acaba. Endişe ettim biraz. Yarın sabah kontrolüm var gidecem ama yarını bekleyemedim bilgisi olan yardımcı olabilir mi lütfen

Bende de aynı ağrıdan var. Araştırdım internette 20.haftadan sonra normal yazıyor. Rahim büyüdüğü için geriliyormuş bağlar. Benm için erken ama ağrı durumu.

Bende de aynı ağrıdan var. Araştırdım internette 20.haftadan sonra normal yazıyor. Rahim büyüdüğü için geriliyormuş bağlar. Benm için erken ama ağrı durumu.
Hımm çok teşekkür ederim yaa ilk defa bugün oldu böyle göbek deliğim içten çekiliyor gibi bir ağrı var

Sizin kaç haftalık ki
Benm ki daha 2 bucuk aylık.
Göbek deliğim çekiliyo gibi aynen. Ama ben laparoskopi ameliyatı geçirdim göbeğim delindi ondan erkenden ağrıyor olabilir. Ama sizin ki normal. Çoğalırsa doktorunuza danışınız diyor internette.

Benm ki daha 2 bucuk aylık.
Göbek deliğim çekiliyo gibi aynen. Ama ben laparoskopi ameliyatı geçirdim göbeğim delindi ondan erkenden ağrıyor olabilir. Ama sizin ki normal. Çoğalırsa doktorunuza danışınız diyor internette.
Yaaa çok geçmiş olsun. Rabbim sağlıcakla kucagınıza almayı nasip etsin insaAllah 🥰🌸

Back
X