Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanada gecmiş olsun canım benim valla hiç deme bende aynı şekilde bütün kış olmadım hamile kaldım gribe yakalandım ilac vs. İçemeyince insan iyice kötü oluyo tez zamanda iyi oluruz insallahGecmiş olsun valla bende cok fenayımm yaklaşık 1 haftadır yatıyorum, nane limon , ballı zencefilli süt içiyorum bol bol terle bide, bütün kış boyunca hasta olmadım gel gör ki doguma yakın bu sıcaklarda hiç cekilmiyor![]()
merhaba hanımlar 8 haftalık hamıleyım şiddetli grip oldum cok fena durumdayım neler yapabilirim yardımcı olurmusunuz
Canım dikkat et. İlk haftalarla son haftalar farklı. Ben son haftalardaym diye daha rahattm. Doğarsa doğsun şeklnde ama sen ne içersen iç mutlaka iyice araştır. Grip en güzel dinlenmekle geçer. Yumuşak ılık şeyler içmekle falan ama sen o kadr baştasın ki dr'a sorma ihtimalin varsa ona sormerhaba hanımlar 8 haftalık hamıleyım şiddetli grip oldum cok fena durumdayım neler yapabilirim yardımcı olurmusunuz
Canım yazalı baya zaman olmuş şimdi ben aynı durumdayım ne yaptın sen ilacsiz geçti miGrip nedir bilmeyen ben 3. Ayımda grip oldum boğazlarım çok acıyor kulaklarım kaşınıyor farenjit gibi belirtiler var kötü olmaktan korkuyorum.
Boğaz ağrısına ne iyi gelir ki acaba
geçmiş olsun ben cevap vereyim daha yeni atlatmış bi hamile olarak... nane limon ıhlamura yüklen başka yolu yok ben mahvoldum resmen inşallah senin ilerlemeden önü kesilir de çekmezsin.Canım yazalı baya zaman olmuş şimdi ben aynı durumdayım ne yaptın sen ilacsiz geçti mi
Çok sağol canim bende fenayim ıhlamur falan içiyorum bide pastil aldım çok öksürüyorum inşallah geçer bir an öncegeçmiş olsun ben cevap vereyim daha yeni atlatmış bi hamile olarak... nane limon ıhlamura yüklen başka yolu yok ben mahvoldum resmen inşallah senin ilerlemeden önü kesilir de çekmezsin.
Siyah turpun içini oy ve içine baş doldur bir su bardağının üzerine koy. En alta ince bi delik aç iğneyle gece sabaha kadar bal ordan süzülsün bardağa ertesi gün bunu iç ve limonu kavuklarıyla ye. Ekşi geliosa birazcık tuzlayabilirsin. Geçmiş olsun. Bunlar çok işe yarayan yöntemlerdir.merhaba hanımlar 8 haftalık hamıleyım şiddetli grip oldum cok fena durumdayım neler yapabilirim yardımcı olurmusunuz