Gebelikte grip yardımcı olurmusunuz

Jessixa

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2017
114
59
13
merhaba hanımlar 8 haftalık hamıleyım şiddetli grip oldum cok fena durumdayım neler yapabilirim yardımcı olurmusunuz

Gecmiş olsun valla bende cok fenayımm yaklaşık 1 haftadır yatıyorum, nane limon , ballı zencefilli süt içiyorum bol bol terle bide, bütün kış boyunca hasta olmadım gel gör ki doguma yakın bu sıcaklarda hiç cekilmiyor

Sanada gecmiş olsun canım benim valla hiç deme bende aynı şekilde bütün kış olmadım hamile kaldım gribe yakalandım ilac vs. İçemeyince insan iyice kötü oluyo tez zamanda iyi oluruz insallah

merhaba hanımlar 8 haftalık hamıleyım şiddetli grip oldum cok fena durumdayım neler yapabilirim yardımcı olurmusunuz

Geçmiş olsun. Bir hafta önce ben de çok kötü grip oldum. Bi kupa bardağı kadar suyun içine bir çay kaşığı karabiber bir çay kaşığı tarçın koyup 15 dk falan kaynatıyorsun. Kaynarlığı biraz geçince içine bir tatlı kaşığı bal biraz limon koyup karıştırıp sıcakken içiyorsun. Ben bunu üç gün yaptım. Dördüncü gün bayağı iyileşmiştim. Kendimi çok kötü hissettiğimde ve gece yatarken bi tane de parol içtim. İnşallah faydasını görürsün. Bu arada bu karışımı dr kuzenim tavsiye etti.

Canım dikkat et. İlk haftalarla son haftalar farklı. Ben son haftalardaym diye daha rahattm. Doğarsa doğsun şeklnde ama sen ne içersen iç mutlaka iyice araştır. Grip en güzel dinlenmekle geçer. Yumuşak ılık şeyler içmekle falan ama sen o kadr baştasın ki dr'a sorma ihtimalin varsa ona sor

Geçmiş olsun kızlar bende hamileliğimde tam bir ay cektim ne doğal yollar ne ilaç takviyesi iyi gelmedi penisilin vuruldum 1 hafta tık yoktu zamanla geçti ama hamileliğimin en rezil ayı oldu

Grip nedir bilmeyen ben 3. Ayımda grip oldum boğazlarım çok acıyor kulaklarım kaşınıyor farenjit gibi belirtiler var kötü olmaktan korkuyorum.
Boğaz ağrısına ne iyi gelir ki acaba

Grip nedir bilmeyen ben 3. Ayımda grip oldum boğazlarım çok acıyor kulaklarım kaşınıyor farenjit gibi belirtiler var kötü olmaktan korkuyorum.
Boğaz ağrısına ne iyi gelir ki acaba
Canım yazalı baya zaman olmuş şimdi ben aynı durumdayım ne yaptın sen ilacsiz geçti mi

Canım yazalı baya zaman olmuş şimdi ben aynı durumdayım ne yaptın sen ilacsiz geçti mi
geçmiş olsun ben cevap vereyim daha yeni atlatmış bi hamile olarak... nane limon ıhlamura yüklen başka yolu yok ben mahvoldum resmen inşallah senin ilerlemeden önü kesilir de çekmezsin.

geçmiş olsun ben cevap vereyim daha yeni atlatmış bi hamile olarak... nane limon ıhlamura yüklen başka yolu yok ben mahvoldum resmen inşallah senin ilerlemeden önü kesilir de çekmezsin.
Çok sağol canim bende fenayim ıhlamur falan içiyorum bide pastil aldım çok öksürüyorum inşallah geçer bir an önce

Siyah turpun içini oy ve içine baş doldur bir su bardağının üzerine koy. En alta ince bi delik aç iğneyle gece sabaha kadar bal ordan süzülsün bardağa ertesi gün bunu iç ve limonu kavuklarıyla ye. Ekşi geliosa birazcık tuzlayabilirsin. Geçmiş olsun. Bunlar çok işe yarayan yöntemlerdir.

İhlamur disinda hic bir bitkiyi kullanmayin! Hele ki bu kadar kicuk bir hamilelikte! (Nane limon, zencefil hepsi dusugu ya da erken dogumu tetikleyebilir)

Mutlaka doktorunuzu arayin! Atesiniz varsa uygun antibiyotige baslayacaktir ki daha cok ilerlemesin, yoksa uygun gorurse ilac takviyesi verecektir. Ama doktorunuzun bilgisi disinda asla kendi kendinize birsey denemeyin!

Gebelikte yanlis bitki kullanimi dusugu tetikleyebilir, ilac kullanimi ise bebekte prblem yaratabilir. Haftaniz cok erken cok dikkat etmeniz gereken bir donemdesiniz.

Cok gecmks olsun

Beş haftalik. Hamileyim akut farenjit oldum. Doktor ilaç verdi kullanabilirsin. Diye. Ama ben. Takıntılı biriyim korktum bebeğe zarar verir diye. Doğal şeylerden de korkuyorum... Bu şekilde atlatmaya çalışıyorum ama bebeğe zararı olur mu? Onu. Etkiler mi? İlkokul. Hamileliği. Ve çok. Korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…