Gebelikte grip

slmbalm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2013
717
468
158
7 haftalik hamileyim grip oldum burnum tıkalı bogazlarim acıyor bişey olmaz dimi

olmaz ilk haftalar bende oldum bal limon tuket ihlamurda icmistim ben ama sana ic diyemem her bunye farkli bide vitamin yazsin doktorun gecmis olsun

7 haftalik hamileyim grip oldum burnum tıkalı bogazlarim acıyor bişey olmaz dimi
Bende yeni atlattim, benim sinuzitim ve bronsitimi tetikledi, antibiyotik kullandim, bagli öldugun saglik ocagna haber ver, bana grip olursan haber ver dediler,cnku bebegn gelisimini engeller, doktorunla knus mutlakaa.

Aaaa tamam gidiyim o zaman hemen
cnm meraba gebeliğinin başında grip olmuşsun geçmiş olsun sonra neler yaptın nasıl atlattın bide dr ne dedi bebeğe bişey olmaz dimi benimde oğlum şu an grip ilaç filan verdim ama bana geçerse bebeğe bişey olurmiki diye şimdiden korkuyorum

Merhaba hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah :) canım ben üstüne bikere daha grip oldum ikisinide atlattim sağ salim hatta 2.sinde ölüyorum sandım çok ağır oldum. Ateşin çıkmadığı sürece hiçbi problem yok ateşin çıkarsa doktorunun verdiği herhangi bi ilacı icebilirsin. Ikisinide yatarak atlattim Bol bol c vitamini zaten grip ılacla geçen bi hastalık değil. Bol bol ıhlamur ( ihlamuru tarcinla kaynattim ) bal tarcin limon karışımı kivi portakal yedim. 2. Si çok daha ağrıdı çünkü cigerlerimi de usutmusum cigerlerim içinde kara turp var ya onu oyuyosun içine bal koyuyosun bi bardağa oturtuyosun bi gece bekliyosun bardağa su saliyor onu içiyosun. Burnum tikanmasin diye de ocakta nane yağı kaynattim 1 litre su 7 8 damla nane yağı bulunduğum oda ya kaloriferin üstüne koydum burun tıkanıklığı için. Bi iki kere de ayaklarimin altına vicks surup çorabı giydim üstüne ama bunu doktora sormalisiniz Bazı doktorlar vicks kullanimina izin vermiyor. Bol bol terle bide inşallah çabuk atlatirsin korkma bebeğini etkilemez geçmiş olsun :)

Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin sanada canım,cevabın için çook teşekkürler dediklerini yapcam çok sağol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…