Gebelikte grip :(

rahmetidinle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2015
48
31
88
35
Merhabalar sevgili kk hanımları;
Ben 7+6 günlük hamileyim ve Grip oldum malesef. Böyle durumlarda insan çok endişeli ve vesveseli oluyormuş,hamile iken grip atlatanlar tavsiyelerinize ihtiyacım var..

Bende bir haftadır onunla uğraşıyorum canım faranjit ve grip iyice sardı antibiyotik tedavisi ne başlandı bende bol bol limonlu su iç bol bol su tuket o önemli mandalina portakal c vitamini al dinlen tavuk suyuna çorba yap geçmiş olsun :-(

Bende bir haftadır onunla uğraşıyorum canım faranjit ve grip iyice sardı antibiyotik tedavisi ne başlandı bende bol bol limonlu su iç bol bol su tuket o önemli mandalina portakal c vitamini al dinlen tavuk suyuna çorba yap geçmiş olsun :-(
Sana da çok geçmiş olsun,inşallah hemen atlatiriz hastalığı :( tüm gün işte olduğum için dinlenip kendime bakma şansım da olmuyor pek ama tavsiyelerini yapmaya caliscam..

Bende 7 ve ya 8 inci haftamda cok kotu grip olmustum kizlar burda sordum bikac kisi ilik sute bal ve zencefil at ic ii gelir dedi yaptim ozellikle bogazima cok ii geldi ayni zamanda zencefil hamilelik bulantilarina da ii geliomus internette bi cok yerde okumistum bende bulanti pek yoktu ama sizde varsa belki ii gelir sutun sicak olmamasina dikkat edin ilik olsun sicak sut bogazi tahris ediyo daha cok giciklaniyo bu sefer. Zencefili de fazla abartmadan atin :)

Back
X