gebelikte gyno lomaxin fitil kullanan

ben kullandım cnm

Peki ben birinciyi yerlestrdim iyice.hic su gibi akintim gelmedi dun ikinciyi.koydum ama ittremedim sabah su gibi geldi akintim tuvalette falan su gibiydi acaba ittrmedigim icinmi ole akti yoksa amniyon sivisimiydi cok taktin suan cok sukur sorunum yok da n bileyim sizde oldumu

Peki ben birinciyi yerlestrdim iyice.hic su gibi akintim gelmedi dun ikinciyi.koydum ama ittremedim sabah su gibi geldi akintim tuvalette falan su gibiydi acaba ittrmedigim icinmi ole akti yoksa amniyon sivisimiydi cok taktin suan cok sukur sorunum yok da n bileyim sizde oldumu

cnm bazen iyi yerleştirmediğin zaman geri gelebilir.ama ilaç olduğunu anlarsın.yani amniyon sıvısı su gibi olur bence

cnm bazen iyi yerleştirmediğin zaman geri gelebilir.ama ilaç olduğunu anlarsın.yani amniyon sıvısı su gibi olur bence

bende 7 ay önce doğum yaptım ve kullandım gebelikte 2 kere ama her fitilde mutlaka vajinadan sıvı gelmesi oluyo hissedersin hem suyun gelmesi çok başka bi olay benim suyum azar azar 12 saattte geldi :) ve her geldiğinde hissettim inşallah zamanı gelince seninde suyun gelir cnm kolay doğumun olur benimki gibi inşallah tez zamanda meleğine kavuşmanı dilerim allah yardımcınız olsun

Back
X