Gebelikte hafta meselesi

Tugraderya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2020
515
209
53
28
Merhabalar benim son adet tarihim 17 ağustos. Adetim 12 gün gecikince gebelik olduğunu öğrendim doktor değer düşük kimyasal demişti ama geç döllenme olmuş çok şükür sağlıklı ilerledi 26 ekim de 6+4 te kalp atışını duydum dün yani ayın ikisinde kendi doktoruma gittim oda ultrasonla baltı ve 8+3 2 ayı geçmiş dedi aslında 7+4 olmalıydım şimdi neye göre hesaplayıp takip edicem sizce geç döllenmeden dolayı son adet tarihimi değiştirip 10 eylül yapmıştu doktor sizlerde oldy mu acaba böyle

Ben böyle bir durum yaşamadım ama geç döllenme olmuşsa doktor bebeğin ultrason ölçümlerine göre yeni bir tarih verebilir. Satı da verdiği tarihten itibaren sayarsınız

Ben böyle bir durum yaşamadım ama geç döllenme olmuşsa doktor bebeğin ultrason ölçümlerine göre yeni bir tarih verebilir. Satı da verdiği tarihten itibaren sayarsınız
Teşekkür ederim bidahaki kontrolde yine değişirse o zman başka bi tarih söyler belkide

Teşekkür ederim bidahaki kontrolde yine değişirse o zman başka bi tarih söyler belkide
Yumurtlama gününüzü biliyorsanız 14 gün öncesini sat olarak alabilirsiniz, doktorlar da adetten 14 gün sonrasını döllenme olarak kabul ettikleri için böyle farklar oluşabiliyor. Zaten her gidişinizde bebeğin ölçümleri sağlıklı şekilde arttığı müddetçe anlaşılır döllenme tarihi

Arada bir hafta gibi bi fark çıkmışki bu çok normal iki farklı kişi ölçmüş ölçümlerden cihaz farklılığından falan bir hafta önde veya geride çıkabilir onu pek onemsemez doktorlar..

Arada bir hafta gibi bi fark çıkmışki bu çok normal iki farklı kişi ölçmüş ölçümlerden cihaz farklılığından falan bir hafta önde veya geride çıkabilir onu pek onemsemez doktorlar..
Anladım teşekkür ederim ben hangisine göre takip yapacağımı bilemedim

Back
X