Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cnm son adet tarihinden itibaren sayılıyorMerhaba gebelik haftası nasil hesaplanıyor. Son adet tarihinin ilk gununden itibaren mj sayılıyor. Benim son adet tarihi 27 agustos. Beklenende 27 eylul . Cok fazla belirtim yok hamile kalmak istiyorum.
Son adet tarihinin ilk gününden itibaren hesaplanirMerhaba gebelik haftası nasil hesaplanıyor. Son adet tarihinin ilk gununden itibaren mj sayılıyor. Benim son adet tarihi 27 agustos. Beklenende 27 eylul . Cok fazla belirtim yok hamile kalmak istiyorum.
Son adet tarihinin ilk gunu demiEvet cnm son adet tarihinden itibaren sayılıyor
Son adet tarihinin ilk gününden itibaren hesaplanir
Evet çıkar beklenen adet tarihin gecince kesinleşir zatenTeşekkürler. 4.haftam bitiyor. Testte cikar mi
5 gun var daha. Ve sabah yaptim negatiftiEvet çıkar beklenen adet tarihin gecince kesinleşir zaten
İdrar testi ise salla en kesin sonuç kan tahlili cnm5 gun var daha. Ve sabah yaptim negatifti
Gebelik için son adetin ilk günü hesaplanıyor ama tabi bu döllenmeye göre de değişebiliyor benimki geç döllenmeydi son adet tarihimi bir hafta sonraya atmışti doktorum mesela test içinde adetinizi bekleyin en doğrusu bu oluyorMerhaba gebelik haftası nasil hesaplanıyor. Son adet tarihinin ilk gununden itibaren mj sayılıyor. Benim son adet tarihi 27 agustos. Beklenende 27 eylul . Cok fazla belirtim yok hamile kalmak istiyorum.
Korunmasiz 2. Ayimiz cok istiyorum Hayirlisi ise olur inşallah. 5 gun sonra güzel haberler alırım insallah. Bekleyen herkese Allah'm nasip etsin. Gece uyumadan once allahim bana bir isaret goster dedim ruyamda testim iki cizgiydiGebelik için son adetin ilk günü hesaplanıyor ama tabi bu döllenmeye göre de değişebiliyor benimki geç döllenmeydi son adet tarihimi bir hafta sonraya atmışti doktorum mesela test içinde adetinizi bekleyin en doğrusu bu oluyor
Daha iki ay olmuş negatif olsa bile yola yeni baslamaissin hiç sıkıntı yapma hakkında hayırlısı olsunKorunmasiz 2. Ayimiz cok istiyorum Hayirlisi ise olur inşallah. 5 gun sonra güzel haberler alırım insallah. Bekleyen herkese Allah'm nasip etsin. Gece uyumadan once allahim bana bir isaret goster dedim ruyamda testim iki cizgiydicok gercekti hayırlısı inşallah tBi bilinçaltı bunlar
![]()