- 12 Ağustos 2016
- 16
- 5
- 1
- 34
- Konu Sahibi seymaoztekin
kızlar 12 haftalık hamileyim sabah hapşurdum nasıl bir sancı sağ kasığımda sonra öksürdüğümdede aynı şey oldu ve çok korktum benim gibi aynı olan varmı tedirgin oldum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebek emzikten Nasıl düşüyor ki ?hapşurma geldiği zaman burnunu iyice kaşı hapşurman geçer ,
birde lütfen kollarınızı havaya kaldırmayın sünmeyin derler yaaa öyle işte
bebek emzikten düşer derler , allah korusun
sıkıntı yapma canım. Bende ilk hamileliğimde feci öksürük olmuştum resmen krize giriyordum ve çok telaşlanmıştım doktorum bana güldü. Sen hastalanınca bebekte hastalanmıyor, yada sen öksürünce bebekte öksürmüyor merak etme dedi. Bir sakıncası yok. Ama ben hapşururken oturuyorum eğer ayaktaysam falan. Ama hapşuruğunu bir saıkıntı olur falan diye kesme derimkızlar 12 haftalık hamileyim sabah hapşurdum nasıl bir sancı sağ kasığımda sonra öksürdüğümdede aynı şey oldu ve çok korktum benim gibi aynı olan varmı tedirgin oldum![]()
Bebek emzikten Nasıl düşüyor ki ?
Anladım Can'ım göbek kordonunun ayrılması herhaldeileriki aylarda bebek yemek borusunun bebekten ayrılması canım
eskiler öyle der ,
Korkma canim.ilk gebeligimde alerjik rinit hastasiyim..ben dogurcam diyordum ama hicbirsey olmadi.simdi de oksuruyorum.agri girmemesine dikkat et pozisyonunu ayarla gecmis.olsunAllah hepinizden razı olsun kendi kendime düşüne düşüne bi hal olmuştum![]()
Bende de alerji sorunu var tuttumu 10 defa ardi ardina hapsuruyorum saglik ocaginda ki ebe hemsire hapsururkn ya da oksururkn siddetliyse eger karnini destekle o sekilde hapsur bise olmaz dedi yani karnin alt kismini tut hapsurrkn destekle karnini alttran benim kadar hapsuran kimse yoktur bise olmaz yani anliyacagimkızlar 12 haftalık hamileyim sabah hapşurdum nasıl bir sancı sağ kasığımda sonra öksürdüğümdede aynı şey oldu ve çok korktum benim gibi aynı olan varmı tedirgin oldum![]()