gebelikte hapşurmak

seymaoztekin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
16
5
1
34
kızlar 12 haftalık hamileyim sabah hapşurdum nasıl bir sancı sağ kasığımda sonra öksürdüğümdede aynı şey oldu ve çok korktum benim gibi aynı olan varmı tedirgin oldum :110:

Normaldir oradaki bağ dokular çekiliyor haliyle yeni gebelik ,bu tür durumlarda dizlerinş kendine doğru çek ben öyle yapıyorum, gerçi büyüdükçe geçiyor,ilk dönemler çok olur korkma ,hatta yukarı bir eşyaya rafa uzanırken diğer elinle göbek aşağısında n destekle çekilmesin kasların

daha öncesindede bi ölü gebeliğim oldu kürtaj oldum şimdş hep aklıma kötü kötü şeyler geliyo nasıl geççek bu durumum bilmiyorum:KK42:

Lütfen aklına kötü bişey getirme bende alerji var ben sürekli hapşırıyorum aynı durum bendede çok oluyor doktorum bağ dokularının aniden gerilmesinden kaynaklı dedi korkulacak bişey yok yani :)

hapşurma geldiği zaman burnunu iyice kaşı hapşurman geçer ,

birde lütfen kollarınızı havaya kaldırmayın sünmeyin derler yaaa öyle işte

bebek emzikten düşer derler , allah korusun

Alerjim var benim
İlk gebeligimde artik.bir gun dedim hapsirirken dogurucam birsey olmadi
İkinci de gunde en az 10.kez dedigin.gibi kasigima agri giriyor.pozisyonunu ayarla canim hapsirirken kasma kendini.

kızlar 12 haftalık hamileyim sabah hapşurdum nasıl bir sancı sağ kasığımda sonra öksürdüğümdede aynı şey oldu ve çok korktum benim gibi aynı olan varmı tedirgin oldum :110:
sıkıntı yapma canım. Bende ilk hamileliğimde feci öksürük olmuştum resmen krize giriyordum ve çok telaşlanmıştım doktorum bana güldü. Sen hastalanınca bebekte hastalanmıyor, yada sen öksürünce bebekte öksürmüyor merak etme dedi. Bir sakıncası yok. Ama ben hapşururken oturuyorum eğer ayaktaysam falan. Ama hapşuruğunu bir saıkıntı olur falan diye kesme derim

canım bende geçen hafta grip oldum sürekli hapşırık halindeydim karın boşluğumun acısından mahvolmuştum hapşırırken kendini serbest bırak sıkmadığın sürece bişey olmaz korkma

Allah hepinizden razı olsun kendi kendime düşüne düşüne bi hal olmuştum o_O
Korkma canim.ilk gebeligimde alerjik rinit hastasiyim..ben dogurcam diyordum ama hicbirsey olmadi.simdi de oksuruyorum.agri girmemesine dikkat et pozisyonunu ayarla gecmis.olsun

Bende de alerji sorunu var tuttumu 10 defa ardi ardina hapsuruyorum saglik ocaginda ki ebe hemsire hapsururkn ya da oksururkn siddetliyse eger karnini destekle o sekilde hapsur bise olmaz dedi yani karnin alt kismini tut hapsurrkn destekle karnini alttran benim kadar hapsuran kimse yoktur bise olmaz yani anliyacagim ;)

Benimde hapşurunca oldu kasıklarım kitleniyordu bir kaç saniye bacaklarını toplakarnına öyle hapşur veya öksür o zaman daha rahat oluyor merak etme

Back
X