selam kızlar,bgn kahvaltıdan sonra tuvalete girdiğimde yarım saat çıkamadım tuvaletten,sonrasında ise acı gerçekle karşılaştım ,elime bişi geldi çok korktum acaip panik yaptım,bağırsaklarım dışarı çıktı sandım :kedi: eşimle hemen panik olduk doktorumu aradım ulaşamadım karnımda hareketlenmeler olmaya başladı bebeğimiçin endişelenmeye başladım hemen acile gittim,gıcık ve anlayışsız birdoktor hemen muayene etti ve hemoroid dedi ama ne tansiyonuma baktı ki bnm elim ayağım tutmuyo korkudan konuşamıyorum bu haldeyim,ne de bebeğimi kontrol etti.krem ve sıcak su banyosu önerdi yolladı beni ,ne kadar sinir oldum anlatamam.neyse sonra doktoruma ulaştım ve o kontrolü yaptı neyseki bebeğim iyimiş muhtemelen o panik anında oda gerilmiş ve tepki vermiş.neyseki teşhisim koyuldu ama bundan sonra ne olacak bilmiyorum,25.haftamdayım doktor büyüyebilirde geçebilirde dedi.hamilelğinde böyle bisorunla karşılaşanlar ne yaptınız nasıl bir tedavi uygulandı paylaşırmısınız lütfen bilmiyorumkismile resmen tuvalet fobisi oluştu tuvalete gitmek istemiyorum eyvahedigeldismile