- 16 Haziran 2023
- 84
- 13
- 8
- 29
- Konu Sahibi Fatime Rehimova
Kizlar 5 haftalik hamileyimm. Kan tahlili verdim doktor şimdi yazmiş ki hormon degeri 6686 normalden çok yuksek yazmiş. Bilen varmi kaç olmali değerle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hangi hormon değeriKizlar 5 haftalik hamileyimm. Kan tahlili verdim doktor şimdi yazmiş ki hormon degeri 6686 normalden çok yuksek yazmiş. Bilen varmi kaç olmali değerle
Hangi hormon? Google’dan bakın referans aralığına
Beta HCG 5 haftalik hamileyim .bu değer normalmi ? Bilen varmi?Hangi hormon? Google’dan bakın referans aralığına
En son mayisin 5 i olmuştumadetiniziden kaç gün geçti önemli olan bu
Değeriniz gayet normal benceEn son mayisin 5 i olmuştum
Keseyi görmediniz mi yada kalp atışını neden hala beta baktiriyorsunuzKizlar 5 haftalik hamileyimm. Kan tahlili verdim doktor şimdi yazmiş ki hormon degeri 6686 normalden çok yuksek yazmiş. Bilen varmi kaç olmali değerle
Gerçektenmi ? İnsallah iyi olur . Cok tesekkur ederim canim benimBana normal geldi endişe etme bence endişe korku çok etkiliyor canım dikkat et
Yok 5 haftalik dediler kese var bebek yok dediler . İki hafta sonra gel dediler ondan.Keseyi görmediniz mi yada kalp atışını neden hala beta baktiriyorsunuz
Ne demek canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinGerçektenmi ? İnsallah iyi olur . Cok tesekkur ederim canim benim
Anladım hayırlısi olsun canım bence gayet normal artık beta takibi yapmana gerek yok bence iki hafta sonra kalp atışını duyarsjn inşallahYok 5 haftalik dediler kese var bebek yok dediler . İki hafta sonra gel dediler ondan.
İnsallah canimAnladım hayırlısi olsun canım bence gayet normal artık beta takibi yapmana gerek yok bence iki hafta sonra kalp atışını duyarsjn inşallah![]()