Gebelikte iç kanama

Dilann01

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2016
82
21
8
arkadaşlar dün kontrol günümdü. Bebeğimizin kalk atışlarını duydum ama doktor düşük riskin var dedi.ultrasonda 3 yerde kanama görmüş iç kanama.. Düşükle sonuçlanması olağan mıdır?

Çok dikkat et. düşmesi ni bilemeyiz Allahbilir. Dua et bol bol. ama 3.kanama cok tehlike uyandırıyor .Ondan.dolayi.çok dikkat et. Bak bebeğinin kalbide atiyomus . şükret...

Allah korusun benimde var içerde hatta dışarı da çıktı bi ara sorun yok şükür kendini yorma özellikle ev süpürme ağır kaldırma öksürme bunlar çok riskli

Bi arkadşmn da rajim içinde kanaması vardı. vajinal kanaması hiç olmadı. şuan çocğu 3aylık :) benm de vajinal kanamalarm oldu 2kez. progestan kjllanıyorım. dikkat edersek inş bi şey olmaz

Doktorun ne dedi bilmyrm ama ev işi yapma. özellikle de ütü ve süpürge. mümkün oldğnca dinlen, uzan sürekli. progestan vermiştir heralde doktorun
Evet ilk kontrolümde vermişti zaten. Bu kontrolümde de hapların bitti mi dedi. Progestan bitti dedim. Progestan ve başka bir ilaç daha yazdı

Ayağını yukarı kaldır uzan yat ağır iş yapma sakın ağır kaldırma ilişki yasak oluyor zaten sonra bol bol dua edip dinlen kalp atışı duymak demek dusuk ihtimalini en aza indirmek demekmiş bende de hep lekelenme oldu ilk 3 ay herşeye dikkat ettim ustelik çalışıyorum bol bol dua et canım Rabbim kucağına almayı nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…