Gebelikte idrar kaçırma

aysebycn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2018
36
2
36
27
Bayanlar merhaba benim aklima takilan bir soru var. 13 haftalik hamileyim iki gündür afedersiniz iç çamasirimda hafif ıslaklık oluyor. Boyle bazen sanki damla damla idrar gidiyormus gibi hissediyorum bazen baktigimda ic camasirimda oluyor bazende oyle hissetmeme ragmen olmuyor başına böyle bisey gelen var mi ya da bu konuda fikri olan var mi acaba yardımcı olur musunuz

Baski yapiyor bebek. İdrar torbasina. Ama daha çok ilerleyen haftalarda görülür. Bizde de vardi hele son zamanlarda hep kaciriyordum. Doğumdan sonra doktor dokularimin kaslarimin zayif olduğunu söyledi. Sizin de benzer bir durum olabilir. Tabiki doktor değilim fikir olabilir diye yazdim. Doktorunuza sorun mutlaka. Rabbim sağlikla kucaginiza almayo nasip etsin

Aminnn cümlemize inşallah. Tamam çok teşekkür ederim allah razı olsun

Akıntı da olabilir. Çünkü 13. hafta bu tip şikayetler için biraz erken sanki. Eğe idrarsa kegel egzersizi yapanızı öneririm.

Akıntı da olabilir. Çünkü 13. hafta bu tip şikayetler için biraz erken sanki. Eğe idrarsa kegel egzersizi yapanızı öneririm.
Acikcasi doktora gittim kontrollerde herhangi bi sıkıntı yok ama enfeksiyon olabilir dedi donaxyl adlı bir fitil verdi akıntın ve yanman var dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…