• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelikte idrar kaçırma???

zeynepguler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2011
4
0
36
Ankara
merhaba, 24. haftalık gebeliğimde dün gece uykuda idrar kaçırdım:((bugünse gündüz tam tuvalete giderken oldu...normalde şimdiye kadar hiç olmayan bir sorundu bu. şu anda idrar yolu enfeksiyonu belirtim hiç yok. gebeliğinde idrar kaçıran var mı, gidişatı nasıl oluyor???

merhaba, 24. haftalık gebeliğimde dün gece uykuda idrar kaçırdım:((bugünse gündüz tam tuvalete giderken oldu...normalde şimdiye kadar hiç olmayan bir sorundu bu. şu anda idrar yolu enfeksiyonu belirtim hiç yok. gebeliğinde idrar kaçıran var mı, gidişatı nasıl oluyor???

bende gecenlerde yasadım cnm ayakta dururken bı anda aktı gıttı ben korktum bebegın suyu sandım ama degılmıs doktor hamılelıkte olabılır dedı. daha sonra hıc yasamadım bakalım neler olacak .istemsiz bı sekılde gidiyor elınde olmadan

Benim ikinci gebeligim,uykuda hiç olmadı ama oksurursun gider hapsirirsin gider:)bunlar hamilelikte nornl şeyler.hele bebek çok aşağıda duruyorsa daha da sık yaşanıyor,tecrübeyle sabittir:)

bnm kaçırdığm oldu bi kaç kez
wc ye zor yetişiyorum bazen de
ama 8 aym bitti ve şunu hep söyliycem,gebeliğin başndan beri hep wc de yaşadm beeeen :25:
bi de Allahtan ev hanımıyım evde rahat rahat gidiyorum.
wcmiz alaturka ve her girmeden tüm altımı çıkarmaktan,sürekli tahretlenmekten ve akıntı sebebiyle peçete kullanmak zorunda kalmaktan bık-tım! :50:
peçete kullanıyorum çünkü günlük pedleri aşıyor bnm akıntılarım gebeliğin başndan beri :30:

aynı olay bende de var iç çamaşırı değiştirmekten gına geldi artık.. Çalışıyorum burdada zor oluyor.. utanıyorum resmen kendimden koca kadın altınamı kaçırır ya :((

aynı olay bende de var iç çamaşırı değiştirmekten gına geldi artık.. Çalışıyorum burdada zor oluyor.. utanıyorum resmen kendimden koca kadın altınamı kaçırır ya :((

cevaplar için çok teşekkürler, demek ki normal:) ama çok sıkıntılı birşey umarım 3 ay daha böyle bir sorun artarak sürmez...internette araştırınca kegel hareketleri denilen idrar tutma bırakma, kas çalıştırmaya yönelik egzersizler var onları daha sık yapmaya başladım...haftaya doktoruma gidince konuyu soracağım, değişik bir önerisi olursa paylaşırım...

bu sabah da oldu..su muydu idrar mydı bilemedim :50:
takip ettm gün içinde,gerisi gelmeynce de rahatladm :39:

bnm dün başladı bu sorun ve gün boyu her sıkıştkça oldu.
bebek aşağı indiğinde baskıdan dolayı oluyormuş araştrdm.

Back
X