Gebelikte idrar yolu enfeksiyonu. Ihmall etmeyinn!

Poncikponcik

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2016
735
349
18
34
Merhaba arkadaslar. Dun yavrumu sukurler olsun kucagima aldim. Bobrek rahatsizligim oldugunu bilen arkadaslar vardır. Up darligi nedeniyle ilac kullansam dahi surekli bi enfeksiyonum vardi. Dun bebisim dogdugunda kafasinda deri üstnde ödem oluşmuş. Hem cocuk doktorum hem kadin dogumcum idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle mikrop kapmis dediler. Hamilelikte cok dikkat edin arkadaslar. Benimkisi gecici degildi o nedenle elimden bişey gelmiyordu ama siz dikkat edin ihmal etmeyin. Rabbim hepinize yavrularinizi saglicakla kucaginiza almanızı nasip etsin

Allah bağışlasın canım Allah şifa versin iyi mi şimdi bebeğin? Allah analı babalı büyütsün benim de böbrek rahatsızlığım var yetmezmiş gibi bir de taş düşürdüm enfeksiyon içinde 10 gün ilaç tedavisi gördüm Allah ım hepimizin evladını korusun

Şuan her şey çok ağır gelsede sonradan basit bir enfeksiyon geçirdi diye düşüneceksin çok dert etmemeye çalış bizimde başımızdan geçti o an çok zor geliyo ama ne hastalıklar var sukretmemiz lazım allah sana bağışlasın bebeğini

Benimde tas problemim var canm bide hamilelikte onu dusurmemeye calisitm. Allah baska hastalik dert vermesin

Haklisin canm Allah beterinden korusun. Ama yavru bambaska biseymis daha simdiden bir suru kaygım başladı ya iyi bakamazsam bisey olursa diye

Son tahlilde bende de çok az enfeksiyon çıktı sağlık ocağı ilaca gerek yok dedi ama doktor verdi yine de ben de kullanmayayım boşu boşuna antibiyotiği diyordum ama kulluanayım o zaman.
Size de geçmiş olsun Allah acil şifa versin.

Kullan canm ihmal etme. Simdi cildiyeye goturces bakalm insallah onemli bisey demez. 2 gundur krem kullaniyoruz daha da kabardi gibi. Insallah iyilik belirtisidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…