- 20 Aralık 2020
- 32
- 14
- 38
- 26
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aynısını yaşadım aynı şekilde tek kullanımlık üromisin diye bi ilaç kullandım çok bol su içtim ayaklarımı sıcak tuttum geçti canım9 haftalık hamileyim 2 hafta önce idrar yolu enfeksiyonu için tek kullanımlık monurol şase kullandım ve enfeksiyonum tekrar ediyor geçmedi doktorum bol su içmelisin başka bişey yapamayız dedi doğal yolla kurtulabileceğim bir yöntem var mı yardımcı olabilir misiniz?
Bende sıcak tutmaya özen göstereyim o zaman ayaklarımı teşekkür ederimBende aynısını yaşadım aynı şekilde tek kullanımlık üromisin diye bi ilaç kullandım çok bol su içtim ayaklarımı sıcak tuttum geçti canım
Sıcak su falan koyma ama çorap giy üşütmeBende sıcak tutmaya özen göstereyim o zaman ayaklarımı teşekkür ederim![]()
Çorapsız gezmeyin evet şuan hava çok sıcak ama yapacak bir şey yok tuvaletinizi günlük olarak yikatin siz yikamayin kimyasallar size zarar verir bol bol.su için için dolaptan değil yemeklerinizin içine abartı olmadan sarımsak ekleyin9 haftalık hamileyim 2 hafta önce idrar yolu enfeksiyonu için tek kullanımlık monurol şase kullandım ve enfeksiyonum tekrar ediyor geçmedi doktorum bol su içmelisin başka bişey yapamayız dedi doğal yolla kurtulabileceğim bir yöntem var mı yardımcı olabilir misiniz?
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim deneyeceğim hepsiniÇorapsız gezmeyin evet şuan hava çok sıcak ama yapacak bir şey yok tuvaletinizi günlük olarak yikatin siz yikamayin kimyasallar size zarar verir bol bol.su için için dolaptan değil yemeklerinizin içine abartı olmadan sarımsak ekleyin
Çok geçmiş olsun düzelme var mı acaba. Bir de nasıl anladınız enfeksiyon oldugunu9 haftalık hamileyim 2 hafta önce idrar yolu enfeksiyonu için tek kullanımlık monurol şase kullandım ve enfeksiyonum tekrar ediyor geçmedi doktorum bol su içmelisin başka bişey yapamayız dedi doğal yolla kurtulabileceğim bir yöntem var mı yardımcı olabilir misiniz?
Maydonoz olayım şurayaÇok geçmiş olsun düzelme var mı acaba. Bir de nasıl anladınız enfeksiyon oldugunu
,Maydonoz olayım şurayavallahi bende de var ben hiç anlamadım doktorum idrar testi istedi ve çıktı . Antibiyotik yazdı ama kullanmıyorum
Teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun. Akıntım vardı ama gebelikten demişti doktorum bazen sarımtırak çoğu zaman beyazdı. Öğrendikten sonra ama idrar rengimi kontrol etmemi söyledi doktorum harbiden baktım da baya koyu peçeteye bile sarı çıkıyordu,Size de gecmis olsun ne bileyim akıntınızda bi değişiklik falan da mı yoktu
Oyy antibiyotik neden almıyorsunuz . Elma sirkesi içelim mi suya bir kaşık katıp içince temizliyormus baya arastırdım burda da yazan olmus?Teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun. Akıntım vardı ama gebelikten demişti doktorum bazen sarımtırak çoğu zaman beyazdı. Öğrendikten sonra ama idrar rengimi kontrol etmemi söyledi doktorum harbiden baktım da baya koyu peçeteye bile sarı çıkıyordu![]()
Antibiyotik 1000 mg amoklavin vermişti çok güçlü olduğunu düşündüm daha da haftamız küçük içmek istemedim bol su içmeye çalışıyorum . Oluuurr çokta iyi olur .Oyy antibiyotik neden almıyorsunuz . Elma sirkesi içelim mi suya bir kaşık katıp içince temizliyormus baya arastırdım burda da yazan olmus?
Bi iki kere deneyeceğim ben sirkeyi faydası olursa yazarım size de. Allah bağışlasın bebişiniAntibiyotik 1000 mg amoklavin vermişti çok güçlü olduğunu düşündüm daha da haftamız küçük içmek istemedim bol su içmeye çalışıyorum . Oluuurr çokta iyi olur .
Şans eseri öğrendim aile hekimliğinde yapılan kan ve idrar testi sonuçlarımdan, çok teşekkür ederim şuan daha iyiyim birkaç günde bir tekrarlıyor yanma kaşıntı falan olmuyo bende sarı akıntım oluyorÇok geçmiş olsun düzelme var mı acaba. Bir de nasıl anladınız enfeksiyon oldugunu
Cok geçmiş olsunŞans eseri öğrendim aile hekimliğinde yapılan kan ve idrar testi sonuçlarımdan, çok teşekkür ederim şuan daha iyiyim birkaç günde bir tekrarlıyor yanma kaşıntı falan olmuyo bende sarı akıntım oluyor
Cok geçmiş olsunŞans eseri öğrendim aile hekimliğinde yapılan kan ve idrar testi sonuçlarımdan, çok teşekkür ederim şuan daha iyiyim birkaç günde bir tekrarlıyor yanma kaşıntı falan olmuyo bende sarı akıntım oluyor
ayyy sirkeyide hiç sevmiyorum ama iyi gelirse mecburBi iki kere deneyeceğim ben sirkeyi faydası olursa yazarım size de. Allah bağışlasın bebişini
Dün ben bi bardaga 1/3 oranında sirke kalanına su koydum burnumu tıkayıp içtim sonra peşinden bisküvi yedim hiç tadını hissetmedim. İnanır mısın yeşil akıntım vardı aşırı derecede içtigimden beri bir kere bile gelmedi akıntı şok içindeyimCok geçmiş olsunantibiyotik kullanıyor
ayyy sirkeyide hiç sevmiyorum ama iyi gelirse mecburAmin canım çok teşekkür ederim sende sağlıkla kucağına al inşallah
İdrar kültürü için ayrı mı veriyoruz bilmiyorum ama bende pozitifte çıktı bakteri de yazıyordu lökosit ve epitel de yazıyordu test sonucundaGeçmiş olsun bende 8+1 hamileyim bende de idrar yolu enfeksiyonu çıktı pozitif (+++) olarak idrar kültürü verdim tek kullanımlık ilaç işe yaramayınca bakteri var mı yok mu bakacaklar sizden istemediler mi idrar kültürü
Dün ben bi bardaga 1/3 oranında sirke kalanına su koydum burnumu tıkayıp içtim sonra peşinden bisküvi yedim hiç tadını hissetmedim. İnanır mısın yeşil akıntım vardı aşırı derecede içtigimden beri bir kere bile gelmedi akıntı şok içindeyim