Gebelikte ilac kullanimi

kikiboe

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2012
21
2
16
Hollanda
Merhaba arkadaslar
Yaklasik dort haftalik hamileyken grip olmustum,ve bir haftaya yakin grip ilaclari kullandim.Tabi gebe oldugumu bilmiyordum,bilsem hic icmezdim.ilacin isimleri Sulcid ve TheraFLU idi.Suan on haftalik hamileyim,ve genel olarak bi sikayetim yok.Tabiki doktora anlattim bu durumu endiselenmemem gerektigini soyledi..Ama yinede diken ustunde gibiyim keske hic icmeseydim o ilaclari..Insallah bebegime fiziksel yada zihinsel bi hasar vermemistir..Bu konuda tecrubeniz yada fikriniz varsa buyrun lutfen paylasin benimle!

Merhaba arkadaslar
Yaklasik dort haftalik hamileyken grip olmustum,ve bir haftaya yakin grip ilaclari kullandim.Tabi gebe oldugumu bilmiyordum,bilsem hic icmezdim.ilacin isimleri Sulcid ve TheraFLU idi.Suan on haftalik hamileyim,ve genel olarak bi sikayetim yok.Tabiki doktora anlattim bu durumu endiselenmemem gerektigini soyledi..Ama yinede diken ustunde gibiyim keske hic icmeseydim o ilaclari..Insallah bebegime fiziksel yada zihinsel bi hasar vermemistir..Bu konuda tecrubeniz yada fikriniz varsa buyrun lutfen paylasin benimle!

merhaba.hamile olduğunuzu öğrendiğiniz ana kadar yaptığınız bütün yanlışlardan sorumlu değilsiniz deniyor.kullandığınız ilaçlar rontgen sigara alkol vb. şeyler eğer bebeğe zarar vermiş olsaydı bebeğin gelişimi zaten dururdu diyolar.öğrendikten sonraki zaman önemliymiş.korkma yani..

hiç kafana takma.ben 31. haftamda ağır bir grip geçirdim 4 gün hastanede yattım.serumlar ,antibiyotikler , ağrı kesiciler yedim ve eve çıktıktan sonra da bazı antibiyotik ilaçları,ağrı kesiciler ve gargara kullandım.

hamdolsun bebeklerim yine de sağlıklılar inşallah ilerde de bi sorun çıkmaz.

senin gebeliğin çok yeni .doktorun haklı .endişelencek bir durum yok şu anda.

Back
X