Gebelikte ilginç bebek hareketi yardım lütfen!!!

sengunesbenay

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
13
0
6
İstanbul
merhabalar.ben 40 haftalık hamileyim.benim sorum şu;günün bazı saatlerinde bebeğim karnımda nefes alıyormuş gib hareketler yapıyor.yani nasıl anlatsam normalde bizler yatar pozisyonda nefes alıp verirken karnımız nasıl inip kalkar bebeğimde buna benzer bir hareket yapıyor ve karnımın belirli bir bölgesinde karnıp inip inip kalkıyor.yaklaşık 10 dk felan sürüyor.böyle bir şey yaşayan varmı?varsa bu nedir?

ay gerçektenmi çok ilginç dimi.sanki karnının çinde nefes alıyormuş gibi.rabbim korsun evlatlarımızı.yenimi başladı?çünkü benimde 30 kusurlu haftalarda başlamıştı.

hıçkırık olabilir mi ?
benim yeğenim anne karnındayken hıçkırıyordu ...
eğer hıçkırıksa korkacak birşey değildir çünkü yeğenim maşallah sağlıklı...
birde merak ettim 40 haftada doğum olmuyor mu ? sizin doğum ne zaman ?
hayırlı doğumlar dilerim bebeğinizi sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah...

hıçkırık olabilir mi ?
benim yeğenim anne karnındayken hıçkırıyordu ...
eğer hıçkırıksa korkacak birşey değildir çünkü yeğenim maşallah sağlıklı...
birde merak ettim 40 haftada doğum olmuyor mu ? sizin doğum ne zaman ?
hayırlı doğumlar dilerim bebeğinizi sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah...

arkadaşım 41. haftada sezeryana alındı yoksa daha doğum olmuyodu ama bi başka arkadaşımda 36 da doğurdu değişiyo yani canım

benim de aynı hareketlerden var karnım inip kalkıyor sürekli sanki bebeğim hızlı hızlı nefes alıp veriyormuş gibi :1: ama bu hareketler nefes alıp verme egzersizleriymiş kızlar normalmiş şimdiden alıştırma yapıyorlarmış yavrular;)

yalnız değilmişim sevindim:) bu arada halen doğuramadım normal doğum olsun diye beklyorum.pazar günü 41.haftaya giricem bu gün yarın doğmazsa.umarım doğar:))

yalnız değilmişim sevindim:) bu arada halen doğuramadım normal doğum olsun diye beklyorum.pazar günü 41.haftaya giricem bu gün yarın doğmazsa.umarım doğar:))

merak ettim ya doğurdun mu? :) bide erkek mi? erkek çocuk vaktinde doğar kız çocuk erken doğar diyolarya. ben de kızımı 38. haftada doğurmuştum.

Back
X