gebelikte ilişki

defne_su

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
1.048
608
123
meraba kızlar su an 3 aylık hamıleym daha once düşüğüm oldugu ıcın dr cınsel ılıskıyı yasaklamıstı ama kontrollere gıttıgmzde bu konuyla ılgılı bısey solemıo artık bende utanıorm soramıorm utanark soluorm ama sizler napıyosnz bi zararı olur mu bebısıme çok tecrubesızım bu konuda ve korkuyorm yarm lutfn

Bana ilk kontrolden başlamıştı yasak diye sonra her ay tekrarladı 6. Aya kadar ondan sonra demedi ama zaten biz korktuk o aydan sonra da. Düşüğünde olduysa bekleyin canım bi daha ki kontrolde sorarsın en azından nelere dikkat edeyim neler yasak seklinde sorarsın

arkadaşlar tecrübesi olanlar yardım lütfen 16+4 haftalık hamileyim ilk ilişkilerimden hamile kaldım daha gebe olduğumu öğrenmeden bile ilişki sonrası bir kaç damla kanamam oluyordu ilk hamileliğim gebeliğin 3. ayı bitti hala ilişki sonrası kanama oluyor ilişkiden hemen sonra kırmızı akıntıyla birlikte.. ağrım hiç olmuyor bazen 1 kaç saat sonra da 1-2 damla kan geldiği oluyor doktor ilişki yasağı koydu 15 günde bir dedi yine oluyor bebişim gayet sağlıklıymış şükür.. sizce sebebi nedir hep kanama oluyor zaten diye ilişki sıklığı haftada 1 ne yapmalıyım sizce adam gibi ilgilenen doktor da yok hala bi doktor tutturamadım...

çok fazla zorlamayın doktora sorun mutlaka.. biz olur yada olmaz diyemeyiz...
bana doktorum hiç yasaklamadı ama neredeyse 4. aydan sonra hiç ilişki olmadı..daha öncede nadir bir iki kez...
zaten hamileliğim mide bulantısı kusma vs çok zor geçti eşim hiç yaklaşamadı...
şimdi başka rahatsızlıklarımdan yaklaşamıyor..
karın büyüyünce zaten istesende olmuyor..
kısacası hamilelik boyunca kanka takılıyoruz :)))

keşke başka konu açsaydınız konular karışacak..

Bebeklarinizin ve kendinizin sağlığı için biraz ara verin bence.
Burada sorulması da çok sağlıksiz sonuçlar vermez mi?
Doktorunuza sorun, utanıp soramıyorsanız da bir süre erteleyin...
Lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…