Gebelikte ilk kez uçuk tehlikeli mi

Evkushu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2014
411
235
103
Öncelikle merhabalar buraya çok büyük bir mutlulukla on sene sonra nasıl kendiliğinden gebe kaldığımı anlatmak isterdim ama maalesef çok ciddi bir sorunum var lütfen bana yardımcı olun!!!
Ben infertilite problemim olduğu için uzun zamandır korunmuyordum ve bazen adetim gecikiyorduu geçen ay kalıcı makyaj randevum vardı ve gittim yaptırdıktan sonra dudağımda lezyonlar oluştu internetten araştırma yaptım herpes virüsü kapmışım.bir kaç gün sonra iyice adetim gecikince hamile olduğumu öğrendim sevincim mutluluğum yerini korkuya bıraktı ilk atağı hamilelikte geçirmek tehlikeliymiş şimdi ne yapacağımı bilmiyorum aranızda bilgi sahibi olan başına böyle bir şey gelen lütfen beni aydınlatabilir mi bayramdan sonra doktora gideceğim

Benim vajinamda sivilce gibi birseh çıkmıştı internetten okuduklarımda hpv olduhumu sandım çok korktum üstüne hamile olduğumu öğrendim daha da tedirgin olmuştum ama cilt doktoruna gittim bana hpv olmadığımı sadece yüzümde çıkan sivilce gibi iltihap olduğunu söylemişti antibiyotik kullanırsan geçer demişti ama hamilelikten dolayı kullanamadım çok acı çektim geçmiyordu hep yenileri çıkıyordu krem suruyordum sadece 2 ayın sonunda anca geçti ama hala izleri var oyuzden en sagliklisi doktora git korkutma kendini boşuna

Benim vajinamda sivilce gibi birseh çıkmıştı internetten okuduklarımda hpv olduhumu sandım çok korktum üstüne hamile olduğumu öğrendim daha da tedirgin olmuştum ama cilt doktoruna gittim bana hpv olmadığımı sadece yüzümde çıkan sivilce gibi iltihap olduğunu söylemişti antibiyotik kullanırsan geçer demişti ama hamilelikten dolayı kullanamadım çok acı çektim geçmiyordu hep yenileri çıkıyordu krem suruyordum sadece 2 ayın sonunda anca geçti ama hala izleri var oyuzden en sagliklisi doktora git korkutma kendini boşuna
Evet bayramdan sonrayı bekleyemeyceğim yarın bir doktorla en azında telde görüşmem lazım herşeyin hayırlısı

Back
X