gebelikte ilk muayene yardımmm ..

sakzkraker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2019
237
114
33
31
kızlar merhaba adetime 4 gün kala 14 çıkan beta hcg ile gebeliği öğrendim 2 gün sonra yani dün 44 olmuş adet günüm yarın normalde baya erken öğrenmiş oldum sizce ilk muayeneme ne zaman gitmeliyim kan tahlillerimi acilde ve sağlık ocağında yaptırdım ..

1000 i gecince keseyide görebilirsin
Yani haftaya bugunden falan git derim bekleyebilirsen tabi

beklerim çünkü gitsem bile bişey yapamayacak doktopr kese görünmeden alttan muayene olmak istemiyorum karından bakar mı haftaya cuma falan gidersem
Tabi karından ultrasonla olur
Değeriniz yüksek cokacagı icinde nasipse gözükür
Hatta haftaya cuma falan gidin bi aksi durum yoksa herşey olması gerektigi gibiyse kalp atısı bile duyabilirsiniz:)

Tabi karından ultrasonla olur
Değeriniz yüksek cokacagı icinde nasipse gözükür
Hatta haftaya cuma falan gidin bi aksi durum yoksa herşey olması gerektigi gibiyse kalp atısı bile duyabilirsiniz:)
YAAA evet bende öyle düşündüm aslında sat 6 kasım haftaya cuma 13 aralıkta belli olur mu kalp atışı

Biraz bekleyin doktorun da yapacağı bi şey yok Çünkü . 1000 Li değerlerde karından görünmeyebilir benim 2500 lerde bile karından görülmedi vajinalde görüldü sizin de görülmezse stres yapmayın . 15 gün bekleyin derim . Kalp atışı da geç giderseniz görülür

Biraz bekleyin doktorun da yapacağı bi şey yok Çünkü . 1000 Li değerlerde karından görünmeyebilir benim 2500 lerde bile karından görülmedi vajinalde görüldü sizin de görülmezse stres yapmayın . 15 gün bekleyin derim . Kalp atışı da geç giderseniz görülür
Öyle yapayım o zaman 2 hafta sonrasına randevu alayım

Back
X