• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte influenza

Ecoworrier

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2020
1
1
1
35
Merhaba arkadaşlar. 22 haftalık gebeyim. Rahatsızlandım normal grip sandım hafif ateş boğaz ağrısı eklem ağrısı derken maalesef İnfluenza pozitif çıktı. Çok tedirginim enfeksiyon bebeğimi etkiler mi diye. Parol serum minoset hap kullandım biliyorum bunların sıkıntısı yok ama Augmentin antibiyotik ve grip için enfluvir da kullanıyorum. Bu ilaçlar ve enfeksiyon tedirgin ediyor beni bebeğime zararı olur mu diye çok korkuyorum.
Gebelikte influenza geçiren var mı? Nasıl atlattınız bir zararı oldu mu sonradan? Doktorunuz nasıl bir yol izledi? Lütfen geçiren bilenler yardımcı olsun😢

Merhaba arkadaşlar. 22 haftalık gebeyim. Rahatsızlandım normal grip sandım hafif ateş boğaz ağrısı eklem ağrısı derken maalesef İnfluenza pozitif çıktı. Çok tedirginim enfeksiyon bebeğimi etkiler mi diye. Parol serum minoset hap kullandım biliyorum bunların sıkıntısı yok ama Augmentin antibiyotik ve grip için enfluvir da kullanıyorum. Bu ilaçlar ve enfeksiyon tedirgin ediyor beni bebeğime zararı olur mu diye çok korkuyorum.
Gebelikte influenza geçiren var mı? Nasıl atlattınız bir zararı oldu mu sonradan? Doktorunuz nasıl bir yol izledi? Lütfen geçiren bilenler yardımcı olsun😢
Bende geçen hafta yakalandım maalesef her yer salgın kaynıyor. Ama test falan yapma gereği duymadı doktorum çabucak ta geçti zaten o yüzden önemsemedim. İyileşemediniz mi hala siz devam ediyor mu? Bende de boğaz ağrısı ve ateş vardı parolun serumu b ve c vitamini serum takıldı. İlaç kullanmadım bol meyve zencefil çayı bol sıvı bal önerdi doktorum 1 hafta olmadan da geçti

Back
X