Gebelikte iştahsızlık

tubaufuk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2023
12
6
1
33
14 haftalık hamileyim. Gebeliğin başından beri iştahsızlığım var, porsiyonlarım küçüldü. 2 kilo verdim. Yaşayanlar var mı? Ne zaman düzeldi?

14 haftalık hamileyim. Gebeliğin başından beri iştahsızlığım var, porsiyonlarım küçüldü. 2 kilo verdim. Yaşayanlar var mı? Ne zaman düzeldi?
Öğrendikten sonra beslenme şeklinde değişiklik yaptın mı folik asit yanında vitaminlere başladıysan tokluk hissi iştahsızlık yapmış olabilir hafif beslenmeyle başla evde teksen eğer o da etkiliyor insan iştahsız hissediyor hazırlamıyor başkalarının evlerine gidip sohbet ederken yiyebilirsin hazır dürüm vs tüketme bi kere insanın canı çekiyor yiyor sonra bi süre iştahtan kesiliyor kendine sebze haşla ye ne bileyim mide yormayacak şeylerden başla ama lütfen yemeye çalış

Gerekli besinleri vitaminleri alabiliyorsa vücudun çokta kötü bı durum değil aslında, ben iştahı acilanlardandim ama arkadaşım kilo vermişti gebelikte istahsizdi bebeğin gelişimi takip ediliyor zaten kontrollerde, problem yaşamadı doğumdan sonra daha çabuk verdi fazlasını, porsiyonun küçük olsa da ara öğünlerde meyve kuruyemiş falan tuket fazla yemek için zorlamana gerek yok az ve besleyici şeyler tüketsen bebeğin beslenmesi için yeterli

Evet aynen zaten bebekler son haftalara kadar haftasıyla uyumlu gidiyor çok bi sorun değil beslemenizin bozulması porsiyonun küçülmesi haklısın yani

Folik Asit ve diğer vitaminleri kullanıyorum. Kuruyemişler ve meyve de tüketiyorum ama zorluyorum kendimi bu konuda iştahsız olduğum için. Tavsiyelerinizi dikkate alacağım çok teşekkürler

Tamamdır teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…